Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Διεκδικητής της ζώνης WKN‏ ο Θεοδοσιάδης

Ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια αρχή του The Battle ο αντίπαλος του Γιούρη Μαυγόγιαννη, που ταυτόχρονα θα είναι και ο διεκδικητής της ζώνης WKN. Και το όνομα αυτού…  Παναγιώτης Θεοδοσιάδης. Οι δυο αθλητές, λοιπόν, θα αναμετρηθούν στο ρινγκ της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στις 20 Δεκεμβρίου στο κλειστό του Tae Kwon Do στο Π. Φάληρο και η μάχη αναμένεται συναρπαστική.

Ο αθλητής από τη Βέροια που έχει στο βιογραφικό του ένα superfight με τον Poturak, είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και σε δύο εβδομάδες θα αγωνισθεί στο εξωτερικό.
Ο Θεοδοσιάδης αντικαθιστά τον Καραγιαννίδη, το όνομα του οποίου είχε αρχικά ακουστεί, ο οποίος, όμως, γνωστοποίησε στο διοργανωτή μέσω sms , ότι τελικά δεν θα αγωνιστεί.

Η ανακοίνωση του promotion:
«Ο Παναγιώτης Θεοδοσιάδης αντικαθιστά τον Β.Καραγιαννίδη, o οποίος ενημέρωσε μέσω γραπτού sms τον διοργανωτή ότι τελικά δε θα παίξει με τον Μαυρογιάννη.
Το THE BATTLE ζητά συγγνώμη από το κοινό του και υπόσχεται ότι δε θα ανακοινώσει ξανά αθλητή πριν υπογράψει συμβόλαιο γιατί όπως φαίνεται ο "λόγος" δεν αρκεί για κάποιους.
Ο Θεοδοσιάδης έχει πλουσιότερο βιογραφικό, θέλει πολύ να κατακτήσει τη ζωνη WKN Eλλάδος και βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου