Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Με δυνατό όνομα ο Καπώνης στο «The Battle»

Ο μπαρουτοκαπνισμένος μετά το εκπληκτικό ΚΟ στο Χονγκ Κονγκ, Παύλος Καπώνης, θα μπει στις 20 Δεκεμβρίου στο ρινγκ του THE BATTLE 15 και θα δώσει το πιο δύσκολο fight της καριέρας του επί Ελληνικού εδάφους.

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές ο promoter του THE BATTLE βρίσκεται στη Φρανκφούρτη για τον αγώνα ζώνης ΙΒΟ του Ευγένειου Λαζαρίδη και συνομιλεί με τον πρόεδρο της WKN κ. Stephane Cabrera που είναι και ο μάνατζερ του Λαζαριδη.

Στόχος του Έλληνα promoter είναι να πείσει τον πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας ότι ο Παύλος Καπώνης μπορεί να διεκδικήσει τον διηπειρωτικό ή ευρωπαϊκό τίτλο της WKN.
Εδώ να τονίσουμε ότι κανένας μέχρι τώρα Έλληνας δεν έχει πάρει το πράσινο φως από την WKN για έναν τέτοιο σημαντικό τίτλο.

Στο προηγούμενο THE BATTLE, Τζώρος και Καλέργη έπαιξαν για international title που είναι μια βαθμίδα κάτω από τον ευρωπαϊκό τίτλο και δύο βαθμίδες κάτω από τον intercontinental (διηπειρωτικό).

Το βιογραφικό του Παύλου Καπώνη και το πρόσφατο ΚΟ στο Ι1 είναι τα δυνατά χαρτιά στα χέρια του Στέφανου Κωνσταντινίδη, αφού η WKN δεν "πουλά" ζώνες όπως άλλες μικρότερες ομοσπονδίες, αλλά φιλτράρει τους μαχητές.

Αν τα καταφέρει ο Έλληνας promoter ο αντίπαλος του Diamond θα είναι μεγάλο όνομα του παγκόσμιου muay thai και σίγουρα πολύ σκληρός για να πεθάνει στην Αθήνα.

Πηγή: The Battle


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου