Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Η ζώνη που δόθηκε στα… αποδυτήρια

Η Χριστίνα Λιναρδάτου, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο, κέρδισε στην Αγγλία και συγκεκριμένα στη διοργάνωση, International Professional Championship Boxing, τον τίτλο στην κατηγορία της. Ωστόσο, με τη λήξη του αγώνα και ενώ ήταν εμφανής η νίκη της, ο εκφωνητής ανήγγειλε ως νικήτρια την αντίπαλό της, Sam Smith.


Έπειτα, η ομοσπονδίας αποκατέστησε το λάθος, βάζοντας στη μέση της Λιναρδάτου τη ζώνη. Ωστόσο τα παράπονα από τη γωνία της «Black Mamba» ήταν αρκετά, με τη σχολή της, «PERSEAS BOXING CLUB» να βγάζει ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για απόπειρα κλοπής της ζώνης.

Αναλυτικά:
«Σπουδαία εμφάνιση της ελληνίδας πρωταθλήτριας Χριστίνας Λιναρδατου μέσα στην Αγγλία!
Δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αήττητη μέχρι χθες Sam  Smith(5-0) κατακτώντας την διεθνή ζώνη UBF.

Από τον πρώτο γύρο η «Βlack Μamba» έδειξε την ανωτερότητα της στέλνοντας την sam στο καναβάτσο ή οποία μετά δυσκολίας κατόρθωσε να σηκωθεί και να σταθεί όρθια και με….τις ευλογίες του διαιτητή οδηγήθηκε στην γωνία της αφού μετά το μέτρημα(παρατεταμένο κατά τη γνώμη μας) χτύπησε αμέσως το καμπανάκι για τη λήξη του πρώτου γύρου.

Ή συνέχεια του αγώνα βρήκε τη «Βlack Μamba» να σφυροκοπεί την αγγλίδα πρωταθλήτρια τόσο στο σώμα όσο και το κεφάλι κάνοντας την ανίκανη να αντιδράσει. Το τραγελαφικό της υπόθεσης ήταν πως μετά το τέλος του αγώνα ανακηρύχτηκε νικήτρια αγγλίδα πυγμάχος κάτι που ούτε ή ίδια μπορούσε να πιστέψει…

Ή χαρά της όμως δεν κράτησε πολύ όταν ύστερα από διαβουλεύσεις των υπευθύνων της διεθνούς ομοσπονδίας ubf ανακοινώθηκε πως έγινε «ΛΑΘΟΣ» στην αναγγελία του αποτελέσματος και πως ή ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν αυτή που κέρδισε τον αγώνα!

Ή αλήθεια πίσω από όλα αυτά είναι πως προσπάθησαν να κλέψουν τη νίκη από τους Έλληνες με ύπουλο τρόπο όμως ή ανωτερότητα της αθλήτριας μας ήταν τόσο καταφανής που ήταν αδύνατο να γίνει κάτι τέτοιο.

Το βρετανικό κοινό αποθέωσε την ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ για τον εξαιρετικό αγώνα που έδωσε, ένας αγώνας που θα συζητηθεί για πολύ καιρό ακόμα στο Leeds του Ηνωμένου Βασιλείου!»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου