Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Μαζί με τον κορυφαίο όλων των εποχών

Μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας άρσης βαρών, πάντα όμως θα είναι ο κορυφαίος αθλητής που ανέδειξε αυτό το άθλημα, σε επίπεδο Ολυμπιακών Αγώνων. Ο Πύρρος Δήμας βρίσκεται στο Χιούστον, στο πλευρό της Ευτυχίας Ανανιάδου


Η πρωταθλήτρια της κατηγορίας +75 κιλών εκτός από τις συμβουλές του πολύπειρου προπονητή της Γιάννη Κατσαϊδώνη (προπονητής και της dream team μαζί με τον Ιακώβου), έχει την ευκαιρία λίγες μέρες πριν το μεγάλο αγώνα του Σαββάτου (28/11)να δέχεται τη ψυχολογική και συμβουλευτική υποστήριξη και του Ολυμπιονίκη-προέδρου. Μετρώντας πλέον αντίστροφα μέχρι την παγκόσμια προσπάθεια της μοναδικής αθλήτριας για την ελληνική αποστολή, το Sportsfeed μίλησε με τον Πύρρο Δήμα μεταφέροντας τις τελευταίες εξελίξεις από το Χιούστον.

«Πλησιάζει η μέρα του αγώνα και γενικά υπάρχει ηρεμία στην ομάδα, με την Ευτυχία να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν υπάρχει αγωνία και αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι για τον αγώνα, όλοι ελπίζουμε για το καλύτερο. Ο ελληνισμός του Χιούστον είναι δίπλα μας στηρίζοντας την προσπάθεια και θα δώσει το παρών στον αγώνα. Από την πρώτη στιγμή που φτάσαμε το προξενείο είναι δίπλα μας, χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για την συμπαράσταση τους» τόνισε ο μοναδικός αρσιβαρίστας στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, με τέσσερα μετάλλια. Στη φωτογραφία μαζί με τον Πύρρο Δήμα, είναι ο Γιάννη Κατσαϊδώνης, η Ευτυχία Ανανιάδου βρίσκεται και ο γενικός γραμματέας της ελληνικής ομοσπονδίας άρσης βαρών Δημήτριος Βαλασιάδης.





Πηγή:sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου