Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Μάρκου – Κακουμπάβας: Ένα παιχνίδι που θα σπάσει το ρινγκ (video)

Το «No Limits» συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια. 10 χρόνια που χάρισαν στον φίλαθλο κόσμο των μαχητικών αθλημάτων την ευκαιρία να δει δυνατά παιχνίδια και να γνωρίσει εξαιρετικούς αθλητές.  Αθλητές που πήραν την ευκαιρία από τη διοργανώτρια, Γεωργία Μπιτάκου, να παρουσιαστούν στο δυναμικό χώρο και έπειτα να χαράξουν τη δική τους πορεία.


Δυο τέτοιοι παιδιά είναι και οι Μελέτης Κακουμπάβας και Φλωριάν Μάρκου…  Πρόκειται για δυο πραγματικούς ΜΑΧΗΤΕΣ, οι οποίοι θα συναντηθούν και πάλι στο ρινγκ του No Limits, πιο δυνατοί και έμπειροι από την προηγούμενη φορά, με μοναδικό στόχο τη νίκη και το θέαμα.

Πρόκειται για δυο παιδιά που αγαπούν το επιθετικό παιχνίδι, κάτι που συνεπάγεται θέαμα. Πάνε και οι δυο μπροστά και δεν είναι στο στυλ τους να κάθονται και να περιμένουν τον αντίπαλο.

Η συνύπαρξή τους στο ρινγκ, σίγουρα θα προκαλέσει σεισμό… Είναι μια μάχη που όλοι όσοι ασχολούνται με το χώρο θα ήθελαν να δουν και καλώς εχόντων θα την δουν.

Πάρτε μια γεύση από τον αγώνα Μάρκου με Κακουμπάβα στο No Limits 10 και θα καταλάβετε τι επρόκειτο να συμβεί στην προγραμματισμένη τους μάχη.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου