Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Με ελληνικό χρώμα το Vantaa Cup 2015

Στην διεθνή διοργάνωση ελληνορωμαίκής πάλης Vantaa Cup 2015 που θα διεξαχθεί στην ομώνυμη πόλη της Φινλανδίας στις 21 Νοεμβρίου, θα συμμετάσχουν αθλητές του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου και του Π.Α.Ο.Κ..

Ο προπονητής του Εθνικού Γ.Σ. Κώστας Αρκουδέας ενόψει της δύσκολης αγωνιστικά χρονιάς του 2016, λόγω των προολυμπιακών τουρνουά που ξεκινούν σε μερικούς μήνες, επέλεξε το δυνατό Φινλανδικό τουρνουά για να τεστάρει τους αθλητές του στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η αποστολή του εθνικού αποτελείτε από τους: Πρεβολαράκη Γεώργιο (75 κιλά), Βάρκα Νικόλαο (80 κιλά), Καταβελάκο Σταύρο και Κτάνη Δημήτριο (85 κιλά), Κουντουρατζή Σπύρο και Ζαμπράκα Ευάγγελο (98 κιλά), και Ζορατλί Αλέξη (130 κιλά).

Στην διοργάνωση θα συμμετάσχουν και οι αθλητές του Π.Α.Ο.Κ Μυξάκης Βασίλειος (71 κιλά) και Τσεκερίδης Δημήτριος (85 κιλά) ενώ το σώμα της διαιτησίας αντιπροσωπεύεται από τον Στυλιανό Κανίδη.

Πλην των Τσεκερίδη και Κανίδη τα έξοδα των οποίων καλύπτονται από την ΕΟΦΠ, όλα τα άλλα μέλη της αποστολής καλύπτουν με άλλους πόρους τα έξοδά τους.



Πηγή: palema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου