Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Τα όνειρα δεν φυλακίζονται

Μετά από 18 μήνες κράτησης, ο Φλωριάν Μάρκου είναι και πάλι ελεύθερος, έχοντας την ευκαιρία να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Όλοι οι fans του και γενικότερα οι λάτρεις των μαχητικών αθλημάτων, αδημονούν να τον δουν και πάλι να φορά τα γάντια του και να ανεβαίνει στο ρινγκ.

Αμέσως μετά την αποφυλάκισή του, ξεκίνησε και πάλι προπονήσεις με το δάσκαλό του, Γιώργο Αρμάγο, με σκοπό να κάνει εντυπωσιακή επιστροφή.  Στόχος του είναι να ανοίξει τα φτερά του για το εξωτερικό, ώστε να κερδίσει και εκεί τα ρινγκ, όμως πριν γίνει αυτό θα δώσει αγώνα επί ελληνικού εδάφους.

Η πρώτη του, λοιπόν, μάχη μετά τη δύσκολη περιπέτεια που πέρασε, θα πραγματοποιηθεί στο μακροβιότερο τηλεοπτικό μαχητικό show, που δεν είναι άλλο από το «No Limits». Άλλωστε, όπως δήλωσε και ο ίδιος στο ufight.gr, η Γωγώ Μπιτάκου του συμπαραστάθηκε σε πολλά πράγματα της προσωπικής του ζωής και την εκτιμά πολύ. Επομένως, δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση να αγωνιστεί εκεί. Άλλωστε, δεν θα είναι και η πρώτη φορά που θα ανέβει στο ρινγκ της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Το μόνο που μένει να μάθουμε είναι ο αθλητής που θα βρεθεί αντιμέτωπος μαζί του. Σίγουρα, πάντως, θα πρόκειται για έναν πολύ δυνατό όνομα του χώρου και αυτό συνεπάγεται μια εξαιρετική μάχη. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου