Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Ασημένιος ο Μιχάλης Ιωσηφίδης

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Μιχάλης Ιωσηφίδης στους Βαλκανικούς Αγώνες Παίδων που πραγματοποιήθηκαν στην Προύσα από τις 23 έως τις 25 Οκτωβρίου.

Ο αθλητής από τον ΑΟ Λεοντίδες Άνω Λιοσίων, δεν κατάφερε στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα να κρατήσει την ισχύ του κι έτσι έχασε από τον Τούρκο συναθλητή του την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο, στην κατηγορία των 85 κιλών. «Λόγω τραυματισμού που είχα, είχα μείνει εκτός προπόνησης γύρω στις είκοσι ημέρες. Με δυσκολία περπατούσα… Δεν περίμενα να φτάσω τόσο ψηλά, να φτάσω τη δεύτερη θέση», δηλώνει στο pontos-news.gr ο Μιχάλης Ιωσηφίδης.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος, ο προπονητής του Νίκος Αποστόλου μας περιγράφει τον Μιχάλη ως ένα παιδί συγκροτημένο, με αρχές από το σπίτι και την οικογένεια, υπεύθυνο και με τεράστια άλματα ανόδου, που συνδυάζει τον αθλητισμό με τα γράμματα.

Ο Μιχάλης Ιωσηφίδης είχε κατακτήσει επίσης, τον Μάρτιο του 2015, την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων που έγινε στον Μαραθώνα και την ένατη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βοσνία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου