Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Έτοιμη για το παγκόσμιο η Ανανιάδου

Με τις μέρες να μετρούν αντίστροφα μέχρι την απογείωση με προορισμό το Χιούστον, η Ευτυχία Ανανιάδου δηλώνει καλύτερα από ποτέ για να απογειώσει με την σειρά της τη μπάρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της άρσης βαρών.

Αποτελώντας τη μία και μοναδική αθλήτρια που θα εκπροσωπήσει την Εθνική ομάδα στη μεγάλη διοργάνωση και συνοδεία του προπονητή της Γιάννη Κατσαϊδώνη, διευθετούν πλέον και τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν αναχωρήσουν το επόμενο Σάββατο στις 21 Νοεμβρίου από το Ελευθέριος Βενιζέλος.

Με πρώτη στάση στην Κωνσταντινούπολη και απευθείας υπερατλαντική πτήση το αεροδρόμιο του Χιούστον, η πρωταθλήτρια του ΠΑΚ Χαλανδρίου μίλησε στο Sportsefeed για τις τελευταίες μέρες προπόνησης πριν την παγκόσμια συμμετοχή. «Νιώθω πολύ καλά, πάρα πολύ καλά! Σχεδόν ολοκληρώνουμε την προετοιμασία μας πριν το μεγάλο αγώνα και είμαι χαρούμενη γιατί έχουν επιτευχθεί όλοι οι στόχοι που έχουμε θέσει έως τώρα. Είμαι καλά σωματικά και ψυχολογικά δίνοντας μου ακόμα περισσότερη δύναμη για την συνέχεια. Αγωνίζομαι στις 28 και επιστρέφω στις 29, ωστόσο θεωρώ πως θα έχω μέρες να συνέλθω από την όλη κόπωση και να εγκλιματιστώ όταν φτάσω, λόγω του ότι φεύγουμε μια εβδομάδα νωρίτερα».

 Η Ανανιάδου έχοντας κερδίσει την πέμπτη θέση της Ευρώπης για το 2015, όπως έχει δηλώσει, θα διεκδικήσει μια θέση μέσα στις 15 καλύτερες του κόσμου, αλλά και το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς του Ρίο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου