Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Ευχαριστήρια επιστολή της διοργανώτριας αρχής του «Scorpion»

Ευχαριστήρια επιστολή εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή του Scorpion, θέλοντας να ευχαριστήσει όσου συντέλεσαν ώστε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η 11η διοργάνωση του promotion, που διεξήχθη στις 31 Οκτώβρη στο «Politia live clubbing». Ήταν ένα ακόμη επιτυχημένο event, με δυνατούς αγώνες και εκπλήξεις.




Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Scorpion σας ευχαριστεί θερμά όλους!
Μια μεγάλη μαχητική βραδιά συνέβη στις 31 Οκτώβρη στο Politia live clubbing και σίγουρα το αποτέλεσμα δεν θα ήταν τέτοιο, χωρίς την συνεισφορά σας στον χώρο.

Το κοινό έδωσε το βροντερό παρόν στο κατάμεστο Politia live, όπου έλαβε χώρα το Scorpion 11 με μεγάλη επιτυχία και απόλαυσε δυνατές μάχες, με πολλές εκπλήξεις. Η διοργάνωση σας ευχαριστεί και σας υπόσχεται ακόμη καλύτερα για το μέλλον.

Τα έντεκα shows έφτασε το Scorpion και θα συνεχίσει την ανοδική του πορεία. Η ατμόσφαιρα το βράδυ της 31ης Οκτώβρη ήταν ηλεκτρική!

Δεν θα μπορούσαμε να μην τιμήσουμε και τους χορηγούς μας, που μας στήριξαν, ώστε να φτάσουμε στο σημείο να μιλάμε για μια διοργάνωση – θεσμό πλέον για τα μαχητικά αθλήματα, που αποσκοπεί στην ανάδειξη νέων αθλητών, στην παρουσίαση ποιοτικών αγώνων και στην πλήρη διασκέδαση του κοινού.

Σύντομα, θα ανακοινωθούν τα επόμενα διοργανωτικά πλάνα! Μείνετε συντονισμένοι!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου