Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Ακόμα και με άνδρες τα βάζει η Πρεβολαράκη

Με στόχο την καλύτερη προετοιμασία της, ελλείψει και του ανταγωνισμού στην κατηγορία της, καλείται να παλέψει ακόμα και με άνδρες η Μαρία Πρεβολαράκη,  προκειμένου να μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Έτσι, δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται την παλαίστρα ακόμη και με αθλητές της κατηγορίας των εφήβων.

Μετά τον περσινό της τραυματισμό στον αυχένα η επάνοδος σε υψηλό επίπεδο είναι το πρώτο ζητούμενο για την ίδια. Το καθημερινό της πρόγραμμά περιλαμβάνει περισσότερες από τέσσερις ώρες προπόνησης που το πρωί αποτελούνται από ασκήσεις φυσικής κατάστασης με βάρη και τρέξιμο και το απόγευμα σε προπονήσεις στην παλαίστρα.

Το αγωνιστικό της πρόγραμμα

Από τις 26 έως τις 28 Νοεμβρίου η Πρεβολαράκη θα βρίσκεται στη Νίκαια της Γαλλίας για να συμμετάσχει στον πρώτο της αγώνα μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Σεπτεμβρίου.

Στις 6 και 7 Φεβρουαρίου θα πάρει μέρος σε διεθνές τουρνουά της Βουλγαρίας για να ακολουθήσει από τις 8 έως τις 13 Μαρτίου το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Λετονίας. Η συγκεκριμένη διοργάνωση δεν είναι κριτήριο πρόκρισης για το Ρίο. Ωστόσο θα αποτελέσει ένα δυνατό τεστ για την Πρεβολαράκη λίγο πριν τα τρία προ-ολυμπιακά τουρνουά όπου θα επιδιώξει να είναι μία από τις δύο αθλήτριες της κατηγορίας της οι οποίες θα πάρουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου