Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Σήμερα ρίχνονται στη μάχη Ντανατσίδης και Μουστόπουλος

Στη Νότια Κορέα και το Τζέτζου έχει μεταφερθεί το γκραν σλαμ του τζούντο, με την Ελλάδα να εκπροσωπείται από τους Ηλιάδη, Ντανατσίδη και Μουστόπουλο.


Το σύνολο των ομάδων έχουν πάει με τους καλύτερους αθλητές τους στη Νότια Κορέα, καθώς ακολουθεί στο Τόκιο ο τελικός του γκραν σλαμ και όλοι θέλουν τους πολύτιμούς βαθμούς για την Ολυμπιακή πρόκριση.

Συνολικά στο Τζέτζου βρίσκονται 237 άνδρες και 184 γυναίκες από 70 χώρες σε ένα… μίνι παγκόσμιο πρωτάθλημα. Από ελληνικής πλευράς, το δίδυμο των 81 κιλών, δηλαδή οι Ντανατσίδης και Μουστόπουλος είναι αυτό που ξεκινάει πρώτο τις προσπάθειες του.

Σήμερα, ο Αλέξης Ντανατσίδης (No52) θα αντιμετωπίσει τον 33χρονο Πορτογάλο Ντιόγκο Λίμα που βρίσκεται στην 49η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Ο Λίμα θα βρεθεί για πρώτη φορά αντίπαλος με Έλληνα τζουντόκα.

Ο Ρομάν Μουστόπουλος (No20) έχει κληρωθεί με τον Ισραηλινό Ασάφ Τσεν ο οποίος είναι στο Νο56 και με αντιπάλους τους Νταντατσίδη-Μουστόπουλο έχει 3-0.

Ο Ηλίας Ηλιάδης αγωνίζεται αύριο και θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του που θα προκύψει απα την αναμέτρηση Τσενγκ (Κίνα) – Γουάνγκ (Ταϊπέι).





Πηγή:sportfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου