Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Δυνατό τεστ στην Φιλανδία

Με τελικό προορισμό το Βαάντα της Φινλανδίας αναχώρησαν σήμερα το πρωί εννέα αθλητές της ελληνορωμαϊκής για να πάρουν μέρος στο διεθνές τουρνουά της ομώνυμης πόλης, που θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 22 Νοεμβρίου.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση θα αποτελέσει σημαντικό τεστ, προκειμένου  να διαπιστωθεί το επίπεδο της προετοιμασίας των Ελλήνων παλαιστών. Λόγω των προ-Ολυμπιακών τουρνουά η νέα σεζόν θα ξεκινήσει αρκετά νωρίς και η διοργάνωση της φινλανδικής πόλης προσφέρεται για να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα καθώς θα συμμετάσχουν αθλητές όχι μόνο από την Ευρώπη αλλά και από τις ΗΠΑ.

Την Παρασκευή το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η ζύγιση των παλαιστών και το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν οι αγώνες. Σε αντίθεση με τα γκραν πρι όπου προσφέρεται χρηματικό έπαθλο στους τρεις πρώτους νικητές, στο «κύπελλο Βαάντα» έπαθλο 500 ευρώ θα εισπράξει μόνο ο νικητής της κάθε κατηγορίας. Συνοδός της ελληνικής αποστολής θα είναι ο προπονητής Κώστας Αρκουδέας.

Η ελληνική αποστολή: Βασίλης Μυξάκης (71κ.), Γιώργος Πρεβολαράκης (75κ.) Πέτρος Μανουηλίδης (75κ.), Νίκος Βάρκας (80κ.), Δημήτρης Τσεκερίδης (85κ.), Σπύρος Κουντουρατζής (98κ.), Βαγγέλης Ζαμπράκας (98κ.), Κωνσταντίνος Βουρδάνος (98κ.) Αλέξανδρος Ζοράτλυ (130κ.).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου