Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Την Παρασκευή ο αγώνας της Σεμερτζόγλου στη Γαλλία

Στην Γαλλία και συγκεκριμένα στην πόλη Τουλούζ,  θα αγωνιστεί η Μαρία Σεμερτζόγλου αυτή την Παρασκευή (4/12) ενάντια στην 26χρονη Γαλλίδα Αντζελίκ Ντουτσμέν, στο πλαίσιο διεθνούς τουρνουά.


Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για 10 γύρους στην κατηγορία Super Featherweight (έως 58,967 Kg) και η Ελληνίδα αθλήτρια θα επιδιώξει να πάρει ακόμα έναν τίτλο, διεκδικώντας την έκτη συνεχόμενη αήττητη αναμέτρηση.



Η ανακοίνωση του Σ.Ε.Π. σχετικά με τον αγώνα:

« Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επαγγελματικού μποξ Μαρία Σεμερτζόγλου θα εκπροσωπήσει τον Σύνδεσμο Επαγγελματικής Πυγμαχίας (Σ.Ε.Π.) στο διεθνές τουρνουά που θα γίνει την Παρασκευή βράδυ στην Γαλλική πόλη Τουλούζ.

Η επαγγελματίας πυγμάχος μας, που έχει ως προπονητή τον Κώστα Αθανασόπουλο, θα αγωνιστεί στην κατηγορία Super Featherweight (εώς 58,967 Kg) και θα επιδιώξει να πάρει ακόμα έναν τίτλο, διεκδικώντας την έκτη συνεχόμενη αήττητη αναμέτρηση.

Αντίπαλός της θα είναι η 26χρονη Γαλλίδα πρωταθλήτρια Αντζελίκ Ντουτσμέν, η οποία θα προσπαθήσει με την σειρά της να διευρύνει το δικό της αήττητο των εννέα νικών που έχει.

Ο αγώνας θα γίνει σε δέκα γύρους και οι Γάλλοι διοργανωτές έχουν δώσει ιδιαίτερη προβολή στην σημαντικότατη αυτή αναμέτρηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου