Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Σιδερένια η Πρεβολαράκη

Απόλυτα υγιής και έτοιμη να διεκδικήσει τη δεύτερη παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι η Μαρία Πρεβολαράκη, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη.


O πρόεδρος της υγειονομικής επιτροπής της ομοσπονδίας πάλης και μέλος του ΔΣ, Παναγιώτης Βεκρής, τόνισε,  «Οι μετρήσεις έδειξαν πως η αθλήτρια είναι καλύτερα από πέρυσι όταν κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Παρακολουθώ την Πρεβολαράκη χρόνια και βλέπω ότι είναι σε τέλεια φυσική και ψυχολογική κατάσταση, έχει αφήσει πίσω της μία πολύ δύσκολη χρονιά και είναι πλέον έτοιμη να πάρει την πρόκριση για την Ολυμπιάδα».

 Η φετινή σεζόν δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε η αθλήτρια του Εθνικού, η οποία σήμερα Δευτέρα συμπληρώνει το 24ο έτος της ηλικίας της. Τον περασμένο Απρίλιο η Πρεβολαράκη πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για να αντιμετωπίσει πρόβλημα τραυματισμού στον αυχένα που την ταλαιπωρούσε σχεδόν 2,5 χρόνια. Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο στο Λας Βέγκας ήταν αναμενόμενα εκτός ρυθμού. Στη συνέχεια άρχισε να βρίσκει τα πατήματά της και τον περασμένο μήνα επέστρεψε με τέσσερις νίκες και την πρώτη θέση από το γαλλικό τουρνουά «41ο Ανρί Νταγκλάν».

Η Πρεβολαράκη θα διεκδικήσει την παρουσία της στο Ρίο μέσω των προ-Oλυμπιακών τουρνουά του Απριλίου.





Πηγή:sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου