Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Κυρίαρχοι Αμύνταιο και Ν. Φιλαδέλφεια

Με θριαμβευτές, στους άνδρες τον γηπεδούχο Φίλιππο Αμυντάιου και στις γυναίκες τον Όμιλο Τζούντο Νέας Φιλαδέλφειας, ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούντο.


Μπορεί τα μεγάλα ονόματα του αγωνίσματος να απείχαν λόγω του ιδιαίτερα βεβαρημένου προγράμματος των τελευταίων μηνών, ωστόσο όμως το θέαμα στο Αμύνταιο ήταν εξαιρετικό με πολλούς συναρπαστικούς αγώνες, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Στα αξιοσημείωτα, η επανεμφάνιση του Βασίλη Ηλιάδη (+100) ο οποίος έφτασε μέχρι τον τελικό, αλλά τελικά η μέση του τον πρόδωσε και δεν κατάφερε να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο, το οποίο κατέληξε στον Δημήτρη Τσουμήτα, άνευ αγώνα.

Εξαιρετική η παρουσία και του… μικρού Βασίλη Μπαλαμπανασβίλι ο οποίος κυριάρχησε στην κατηγορία των 81 κιλών, στην οποία η Ελλάδα δημιουργεί μεγάλη παράδοση. Να μην ξεχνάμε ότι από τα 81κ. ξεκίνησε ο Ηλίας Ηλίαδης, ενώ αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο σπουδαίοι αθλητές, ο Ρομάν Μουστόπουλος και Αλέξης Ντανατσίδης οι οποίοι θα παλέψουν για το εισιτήριο των Ολυμπιακών Αγώνων σε αυτήν την κατηγορία, το οποίο όπως δείχνουν τα πράγματα, έχει εξασφαλίσει η Ελλάδα.












Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου