Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

«Χάλκινη» η Ανανιάδου στο Κατάρ

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Ευτυχία Ανανιάδου στο αρασέ και την τέταρτη θέση στο επολέ-ζετέ, στο 3ο διεθνές κύπελλο που πραγματοποιείται 6-9 στη Ντόχα του Κατάρ.


Η πρωταθλήτρια του Γιάννη Κατσαϊδώνη, παρουσία του προέδρου της ομοσπονδίας Πύρρου Δήμα σήκωσε 114 κιλά στο αρασέ και 138 κιλά στο ζετέ φτάνοντας τα 252 κιλά στο σύνολο της κατηγορίας +75κιλά. Αν και κουρασμένη έπειτα από την επιστροφή της από το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Χιούστον, η πρωταθλήτρια του ΠΑΚ Χαλανδρίου θέλησε να πραγματοποιήσει ακόμα μια εμφάνιση με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα, προσθέτοντας ακόμα ένα μετάλλιο στην συλλογή της.

 «Είχε αρκετή συμμετοχή ο αγώνας και κάποιες από τις αθλήτριες που συμμετείχαν ήταν και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Χιούστον πριν από μια εβδομάδα. Ήθελα να κάνω μια ακόμα εμφάνιση αν και νιώθω αρκετά κουρασμένη και δεν έχω καταφέρει ακόμα να ξεκουραστώ πλήρως. Ωστόσο ο αγώνας είναι πάντα αγώνας και πάντα θέλω να προσπαθώ για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που μπορώ», δήλωσε η Ελληνίδα πρωταθλήτριας στο Sportsfeed.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου