Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Μεγάλο δέλεαρ για τους αθλητές του «Gods of War 7»

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή του «Gods of War», στην οποία εκτός από την ημερομηνία διεξαγωγής του 7ου event (24-1-2016), μας αναφέρει και μερικές πληροφορίες σχετικά τους αγώνες, αλλά και τη συνεργασία του promotion με άλλη μεγάλη διοργάνωση του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα μας προϊδεάζει για την κάρτα αγώνων, αναφέροντας πως θα είναι πολύ δυνατή, με τους αθλητές να αγωνίζονται για διεθνείς τίτλους και ζώνες.

Επιπλέον, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι καλύτεροι του «Gods of War 7» , θα έχουν τη δυνατότητα, σε σύντομο διάστημα μετά το πέρας της διοργάνωσης, να αγωνιστούν στο επόμενο «Gods of War», το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με μεγάλο promotion του εξωτερικού .
Μόλις ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά και οι υπογραφές , θα υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με τη συνεργασία έκπληξη.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 «Στις 24 Ιανουαρίου 2015 έρχεται το Gods of War 7 , για ακόμα μία φορά στο «σπίτι» του στο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι . Στόχος μας είναι κάθε φορά να ξεπερνάμε τον εαυτό μας και να κάνουμε τη διοργάνωση ακόμα καλύτερη . Πιστοί στην επιλογή μας να έχουμε τη δυνατότερη κάρτα αγώνων και να πηγαίνουμε το άθλημα ένα σκαλί πιο ψηλά δίνοντας πραγματικές ευκαιρίες στους Έλληνες μαχητές , έχουμε προγραμματίσει δυνατά ντέρμπι και διεθνείς αγώνες με τίτλους και ζώνες αναγνωρισμένης αξίας .

Η χρονιά του 2016 θα είναι μια καυτή χρονιά για τους πρωταγωνιστές του «Gods of War». Συγκεκριμένα, οι καλύτεροι του «Gods of War 7» , θα έχουν τη δυνατότητα, σε σύντομο διάστημα μετά το πέρας της διοργάνωσης, να αγωνιστούν στο επόμενο «Gods of War», το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με μεγάλο promotion του εξωτερικού . Μόλις ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά και οι υπογραφές , θα υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με τη συνεργασία έκπληξη».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου