Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

«Ο Ηλιάδης παραμένει ένας υπερήρωας του τζούντο»

Τον πιο δημοφιλή τζουντόκα στον πλανήτη ανάδειξε το Νο 1site στον κόσμο με εξειδίκευση στο τζούντο. Η μέτρηση έγινε βάση τις αναζητήσεις στο διαδίκτυο και το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο. Τέντι Ρινέρ και Ηλίας Ηλιάδης είναι οι παγκόσμιοι σταρ.


Παραμένοντας αήττητος από το 2010 και έχοντας οκτώ συνεχόμενους τίτλους παγκόσμιου πρωταθλητή, ο Τέντι Ρινέρ φέτος ήταν καλύτερος από ποτέ έχοντας βελτιώσει την τεχνική του. Χρησιμοποιώντας νέες λαβές, κυριάρχησε στην πιο βαριά κατηγορία, ενώ κράτησε και τη θέση του πιο δημοφιλή αθλητή.

Από κοντά ο δικός μας, Ηλίας Ηλιάδης. Παρά τους τραυματισμούς που το ταλαιπώρησαν καθόλη τη χρονιά, με αποτέλεσμα να μην είναι στην κατάσταση που θα ήθελε ο ίδιος, παραμένει εξαιρετικά δημοφιλής. Όπως αναφέρει το site, «ο Ηλιάδης παραμένει ένας υπερήρωας του τζούντο, παράδειγμα για πολλούς αθλητές οι οποίοι τρέφουν μεγάλο σεβασμό γι ‘αυτόν».

Τρίτη στη λίστα είναι μία πρώην τζουντόκα, αλλά εξαιρετικά δημοφιλής αθλήτριας, η Ρόντα Ράουσι, η οποία μπορεί να μεταπήδησε στις M.M.A., αλλά δεν έχασε τους φαν από το τζούντο.

Ο Ανταντίλι Τσκρισβίλι των 81 κιλών, είναι στην τέταρτη θέση της λίστας. Αν και φέτος δεν κέρδισε τον παγκόσμιο τίτλο, ο Γεωργιανός είναι από τους πιο δημοφιλείς αθλητές.

Η πρώτη γυναίκα της λίστας, η οποία παραμένει ενεργή στο τζούντο, είναι η Κοσοβάρα Μαλίντα Κελμέντι.

Ο Μπέκα Γκβινιασβίλι, μεγάλος αντίπαλος του Ηλιάδη, είναι και αυτός στη λίστα στο Νο6, ενώ στο Νο7 είναι ο Γκεόργκι Ζανταράια και στο Νο8 ο Κρίστιαν Τοτ. Στο Νο9 και το Νο10, βρίσκονται δύο Ιάπωνες, ο Σοχέι Όνο και ο Ναοχίσα Νακάτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου