Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

«Θα δούμε κάτι διαφορετικό από τον καταξιωμένο Mr Scorpion!»

Ο Γιάννης Παπαλινάρδος μίλησε στο scorpionnight.gr και στον Νότη Καμπέρη για τα μαχητικά αθλήματα στην Ελλάδα, την οικονομική κρίση, καθώς και το σεμινάριο που θα δώσει ο Γιώργος Σαριδάκης στην Γαστούνη στις 20 του μήνα.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις σχολές του: «Έχω σχολές σε Γαστούνη και Αμαλιάδα, με την ονομασία «Papalinardos Team», οι οποίες λειτουργούν εδώ και πέντε χρόνια. Το επίπεδο στην Ελλάδα διαρκώς βελτιώνεται και αυτήν την στιγμή, βρίσκεται σε πολύ καλό στάδιο.

Παρόλο που υπάρχει η οικονομική κρίση, οι εγγραφές πηγαίνουν όλο και καλύτερα. Φιλοδοξώ να δώσω όσο δυνατόν περισσότερα γίνεται στους αθλητές του kickboxing της επαρχίας, αν και αυτό είναι δύσκολο, λόγω της κρίσης, αλλά και των αποστάσεων. Επίσης, θέλω να αλλάξω την γνώμη του κόσμου για το άθλημα αυτό».

Για το σεμινάριο του κ. Σαριδάκη στη Γαστούνη: «Στην επαρχία γίνονται σπάνια τέτοιες εκδηλώσεις και το επερχόμενο σεμινάριο είναι πολύ σημαντικό. Πρόκειται για μια σπάνια ευκαιρία για τους αθλητές της επαρχίες να παρακολουθήσουν σεμινάριο από έναν καταξιωμένο άνθρωπο στον ελληνικό χώρο, τον «Mr Scorpion» Σαριδάκη. Δεν πρέπει να το χάσουν, γιατί θα δουν κάτι διαφορετικό».

Για τη διοργάνωση «Scorpion»: «Είναι πολύ σημαντικό που υπάρχουν διοργανώσεις σαν το Scorpion, γιατί μέσα από κει, επιτυγχάνεται η καλύτερη διαφήμιση του αθλήματος. Εμείς έχουμε μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα και εγγραφές».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου