Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Η επιστροφή του Φλοριάν Μάρκου (videos)

Μετά την περιπέτειά του, ο Φλοριάν Μάρκου επιστρέφει και πάλι εκεί που ανήκει… στο ρινγκ. Όλοι οι fans του και γενικότερα οι λάτρεις των μαχητικών αθλημάτων, αδημονούν να τον δουν και πάλι να φορά τα γάντια του και να ανεβαίνει στον φυσικό του χώρο.


Παρ’ όλες τις δυσκολίες που πέρασε, δεν σταμάτησε ποτέ να ονειρεύεται την επιστροφή του. Άλλωστε,  τα όνειρα κάποιου κανείς δεν μπορεί να τα φυλακίσει. Αντιθέτως, όπως είχε γράψει και ο Οδυσσέας Ελύτης «Και τα όνειρα κάποια στιγμή θα πάρουν εκδίκηση»… Και η «εκδίκηση» του Μάρκου θα πραγματοποιηθεί σε λίγους μήνες στο μακροβιότερο τηλεοπτικό μαχητικό show, το «No Limits 27».

Άλλωστε, όπως δήλωσε και ο ίδιος στο ufight.gr, η Γωγώ Μπιτάκου του συμπαραστάθηκε σε πολλά πράγματα της προσωπικής του ζωής και την εκτιμά πολύ. Επομένως, δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση της να αγωνιστεί εκεί. Άλλωστε, δεν θα είναι και η πρώτη φορά που θα ανέβει στο ρινγκ της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Ο αγώνας του αυτός, που καλώς εχόντων θα είναι κόντρα σε έναν εξίσου πολύ δυνατό αθλητή, τον Μελέτη Κακουμπάβα, θα είναι και ο τελευταίος του στην Ελλάδα. Ο «TNT»έχει ως στόχο να κατακτήσει και τα σαλόνια του εξωτερικού, κάνοντας σπουδαία πράγματα.  Κάτι για οποίο διαθέτει όλες τις προοπτικές. Ο ίδιος έχει δηλώσει σχετικά,  «Σίγουρα, όλοι θα με θυμούνται για πολλά  πολλά χρόνια. Θα κάνω σπουδαία πράγματα, τώρα είναι ακόμη η αρχή, θα πάθουν όλοι πλάκα με αυτά που θα πετύχω, θα με δείτε στα μεγαλύτερα σαλόνια».

Να θυμίσουμε πως ο Φλοριάν Μάρκου αγωνίστηκε πρώτη φορά σε ηλικία 13 ετών στο fight cup,μια μη τηλεοπτική διοργάνωση της Γωγώς Μπιτάκου που διεξήχθη στον Ωρωπό το 2007. Εκεί η promoter,βλέποντά τον να αγωνίζεται, του είπε πως μια μέρα θα γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής.

Βλέποντας την πορεία του, καθώς και τις δυνατότητές του, καταλαβαίνουμε πως δεν έπεσε και πολύ έξω.

Η αγώνες του Φλοριάν Μάρκου στο «No Limits»:

Η πρώτη του συμμετοχή ήταν στο «No Limits 7», (Θεσσαλονίκη, Παλαί ντε σπορ, sold out)όπου τέθηκε αντιμέτωπος με τον Πόποβιτς. Στη συνέχεια στο «No Limits 8» (Κάστρο Καβάλας), κόντρα στον Μελεκίδη, στο «No Limits 9» (Θέατρο Φρότζου, Γιάννενα), κόντρα στον Νικολαΐδη, στο «No Limits 10» (Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας), όπου στο πλαίσιο της τετράδας του event, αντιμετώπισε αρχικά τον Σταύρο Εξακουστίδη και στον τελικό τον Μελέτη Κακουμπάβα, έπειτα στο «No Limits 13» (στο κατάμεστο Ολυμπιακό κλειστό της Πάλης, στα Άνω Λιόσια), με αντίπαλο τον Στάθη Μπένοφ, στο «No Limits 14» (Θέατρο Γης, στη Θεσσαλονίκη), κόντρα στον Αλέξη Σύρο και στο «No Limits 15» (Αμμόλοφοι Καβάλας), όπου κοντραρίστηκε με τον Βούλγαρο, Athanasof.

Σε όλα τα παιχνίδια στέφθηκε νικητής, εκτός από εκείνο κόντρα στον Athanasof.


Δείτε τα video:






TNT ΜAρκου vs Ποποβιτς No Limits 7 από LordofRingsTV

ΦΛΟΡΙΑΝ ΜΑΡΚΟΥ VS ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΛΕΚΙΔΗΣ (ΝΟ LIMITS 8) από LordofRingsTV




. .
  .
ΜΠΕΝΟΦ - ΦΛΟΡΙΑΝ NO LIMITS 13 από LordofRingsTV


1 σχόλιο:

  1. και αναρωτιέμαι εγώ τώρα. Πως γίνεται η διοργανώτρια του αγώνα μεταξύ Μάρκου-Κακουμπάβας, να είναι παράλληλα και manager-promoter του Μάρκου και παρ'όλα αυτά ο αγώνας να είναι αντικειμενικός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή