Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Όλη η προσοχή στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα της άρσης βαρών που διεξήχθη στο Χιούστον, όπου η μοναδική μας εκπρόσωπος ήταν η Ευτυχία Ανανιάδου, η οποία και κατέλαβε την 20η θέση, το βλέμμα στρέφεται, πλέον, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει 10-16 Απριλίου στο Φόρντε της Νορβηγίας.


Ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας της άρσης βαρών, Πύρρος Δήμας, μίλησε στο sportsfeed.gr, σχετικά με τον αριθμό που προσδοκεί να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Νορβηγία, «Στόχος μας είναι να στείλουμε ολόκληρη την Εθνική ομάδα στο ευρωπαϊκό και από εκεί να πάρουν την πρόκριση όσοι περισσότεροι αθλητές και αθλήτριες γίνεται για τους Ολυμπιακούς του Ρίο. Ο μέγιστος αριθμός θέσεων που μπορούμε και ελπίζουμε να στείλουμε στο ευρωπαϊκό είναι, 11 άτομα αποτελούμενα από έξι άνδρες και πέντε γυναίκες, θέλοντας να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται συνολικά».

Ενώ σχετικά με τις Ολυμπιακές προκρίσεις, τόνισε, «Με βάση των έως τώρα δεδομένων μπορούν να μας εκπροσωπήσουν τρεις αθλητές στους αγώνες της Βραζιλίας, από τους οποίους οι δύο είναι γυναίκες (Ανανιάδου, Αθανασιάδου) και ο ένας άντρας (Στρουμπής)».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου