Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

«Στόχος η 6η συνεχόμενη νίκη»

Η Μαρία Σεμερτζόγλου, λίγο πριν αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης για την Τουλούζ, όπου θα αγωνιστεί σε διεθνές τουρνουά κόντρα στην 26χρονη Γαλλίδα Αντζελίκ Ντουτσμέν, δήλωσε πως ο μοναδικός της στόχο δεν είναι άλλος από τη νίκη. Επιπλέον, αναφέρθηκε και για το Σ.Ε.Π., που είναι πλέον ο επίσημος φορέας των Ελλήνων και Ελληνίδων αθλητών του επαγγελματικού μποξ.


Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, δήλωσε για τον αγώνα της Παρασκευής: «Θα επιδιώξω να κάνω μία ακόμα καλή εμφάνιση, κατακτώντας την έκτη συνεχή νίκη και να επιβεβαιώσω την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκομαι. Όπως είναι γνωστό έρχομαι από μια σημαντική νίκη επί της Σέρβας πρωταθλήτριας Τζασμίν Νατζ στο διεθνές τουρνουά που έγινε στον Πειραιά».

Για τον Σ.Ε.Π., τόνισε: «Είναι σημαντικό ότι μπορούμε πλέον να εκπροσωπούμε την Ελλάδα επίσημα μέσω του Συνδέσμου μας και αυτό το γνωρίζουν οι ξένοι, οι οποίοι μας αντιμετωπίζουν με μεγαλύτερο σεβασμό. Πιστεύω ότι έχει γίνει η καλύτερη επιλογή με την ανάδειξη του Γιώργου Στεφανόπουλου, διακεκριμένου Έλληνα πυγμάχου, ο οποίος στο παρελθόν έχει δώσει δυνατούς αγώνες με μεγάλες επιτυχίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου