Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

5 χρόνια διοργανώσεων για τον «Mr. Scorpion»

Πέντε χρόνια μαχητικών διοργανώσεων συμπληρώνονται φέτος για τον κ. Γιώργο Σαριδάκη. Πέντε χρόνια επιτυχημένων events, στα οποία συμμετείχαν σπουδαίοι αθλητές και αθλήτριες. Πέντε χρόνια τα οποία πρόσθεσαν και αυτά το λιθαράκι τους για την προώθηση των μαχητικών αθλημάτων της χώρας μας.

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Χουσεϊνογλου vs Πεταρούδης στο «Prive Boxing»

Έγινε γνωστό και το δεύτερο ζευγάρι που θα αναμετρηθεί στο «Prive Boxing», που αναμένεται, για ακόμη μια φορά, να έχει στην κάρτα αγώνων του πολύ δυνατές αναμετρήσεις.

Πανικός στην πρώτη κοινή προπόνηση Αρναούτη- Tigran

Όπως ήταν αναμενόμενο, η πρώτη κοινή προπόνηση των Αρναούτη και Tigran ήταν επιτυχημένη. Οι δυο σπουδαίου πυγμάχοι, από εδώ και στο εξής, θα μεταλαμπαδεύουν τις γνώσεις τους στους μαθητές του «Stam the showman academy».

Μπούκης: THE CHAMP IS HERE!

Την πιο σημαντική, έως τώρα, στιγμή της καριέρας του έζησε ο Γιάννης Μπούκης, ο οποίος κατέκτησε τον παγκόσμιο τίτλο της WKU κόντρα στον Γερμανό, Dominic Haselbeck, και μάλιστα μέσα στην έδρα του.

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Κοντογιώργης vs Serobian στο ρινγκ του «Prive Boxing»

Το πρώτο ζευγάρι του «Prive Boxing» που μας έγινε γνωστό είναι γεγονός. Οι δυο, λοιπόν, αθλητές που θα αναμετρηθούν του ρινγκ του event είναι οι Χάρης Κοντογιώργης και Artak Serobian.

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

O Serop Atzemian στο «Prive Boxing»

Όλο και πιο δυνατή γίνεται η κάρτα αγώνων του «Prive Boxing». Μετά τους Τζεμάλ  Χουσεϊνογλου, Κωνσταντίνο Βετίμη και Χάρη Κοντογιώργη, προστέθηκε και το όνομα του Serop Atzemian.

Στη Μυτιλήνη το επόμενο «Scorpion» με δυνατό όνομα

Το «Scorpion» επιστρέφει έχοντας ως στόχο, για μια ακόμη φορά, να προσφέρει στους λάτρεις των μαχητικών αθλημάτων δυνατό και εντυπωσιακό θέαμα. Στις 30 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, πριν πραγματοποιήσει την επιστροφή του στην πρωτεύουσα, θα διεξαχθεί στη Μυτιλήνη.

Τον Φεβρουάριο το «Scorpion fight tournament»

Μια γιορτή των μαχητικών αθλημάτων θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο (ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία). Ο λόγος για το «Scorpion fight tournament», που θα διαρκέσει δυο μέρες, Σάββατο και Κυριακή, από τις 10:00 έως τις 17:00. Το βράδυ της Κυριακής θα διεξαχθεί βραδιά επίλεκτων.

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Και Βετίμης στο ρινγκ του «Prive Boxing»

Ακόμα ένας δυνατός πυγμάχος προστέθηκε στην κάρτα αγώνων του «Prive Boxing». Πρόκειται για τον μαχητή του Σταύρο Στόφυλα, Κωνσταντίνο Βετίμη, ο οποίος αναμένεται να δώσει μια πολύ δυνατή μάχη στο ρινγκ του event.

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Ο Τζεμάλ Χουσεϊνογλου στο «Prive Boxing»

Ο Τζεμάλ  Χουσεϊνογλου είναι ο δεύτερος αθλητής που ανακοινώθηκε πως θα ανέβει στο ρινγκ του «Prive Boxing». Ο μαχητής του Κώστα Χαζαρίδη θα αγωνιστεί για τη ζώνη της διοργάνωσης στα – 62 κιλά, με τον αντίπαλό του να αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

Δεν υπάρχουν άπιαστα όνειρα, μόνο άνθρωποι που τα αφήνουν στη μέση (video)

Όταν βάλεις ένα στόχο και παλέψεις με όλο σου το είναι για την επίτευξή του, τότε σίγουρα θα τα καταφέρεις. Όλοι έχουμε τη δύναμη να κάνουμε το αδύνατο δυνατό, αρκεί να το πιστέψουμε.

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Νερούτσος: «Ο σημαντικότερος στόχος μου είναι η ζώνη του Σ.Ε.Π.»

Την πρώτη του επαγγελματική ζώνη κατέκτησε ο Δημήτρης Νερούστος στο «No Limits 28», που διεξήχθη στις 30 Ιουλίου στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας. Αντίπαλός του ο Πάνος Κυρίμης, με τον οποίο έδωσαν μια πολύ ωραία μάχη, που εντυπωσίασε ακόμα και τη διοργανώτρια, Γεωργία Μπιτάκου, η οποία πρότεινε την ρεβάνς.

Κοντογιώργης: Ο πρώτος του «Prive Boxing»

Το «Prive Boxing» επιστρέφει το φθινόπωρο και υπόσχεται στους λάτρεις της πυγμαχίας ένα ξεχωριστό θέαμα. Για άλλη μια φορά στο ρινγκ του event αναμένεται να μπουν δυνατοί αθλητές, οι οποίοι θα αγωνιστούν με σκοπό να εντυπωσιάσουν το κοινό που θα τους παρακολουθήσει.

Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Όλα όσα διαδραματίστηκαν στο «No Limits 28»

Ένα ακόμα «No Limits» πέρασε στην ιστορία. Ένα ακόμα «No Limits» με δυνατούς και εντυπωσιακούς αγώνες, που σίγουρα ικανοποίησαν όσους βρέθηκαν, πριν από μια εβδομάδα (30/7), στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας.

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Δείτε το εντυπωσιακό promo της διοργάνωσης «Enter the arena»

Πολύ δυνατό είναι το promo της διοργάνωσης «Enter the arena», που θα διεξαχθεί την Κυριακή,21 Αυγούστου, στην Καρούτα Αμαλιάδος και συγκεκριμένα στο club, «ARENA CLUB».  

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Έρχεται το μαχητικό υπερθέαμα «Enter the arena»

Την Κυριακή στις 21 Αυγούστου, στην Καρούτα Αμαλιάδος και συγκεκριμένα στο club, «ARENA CLUB», θα διεξαχθεί η διοργάνωση «Enter the arena». Πρόκειται για ένα event η κάρτα του οποίου θα αποτελείται από αγώνες στο στυλ της πυγμαχίας, του kick boxing και των Μ.Μ.Α..

Ολυμπιακό άθλημα το καράτε από το 2020 στο Τόκυο

Σπουδαία νέα μεταδίδονται εδώ και λίγες ώρες από όλα τα διεθνή μέσα αφού 5 νέα αθλήματα εγκρίθηκαν και εντάσσονται στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο το 2020 και ανάμεσα σε αυτά είναι και το καράτε!

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Σάρωσε τα μετάλλια η εθνική Κωφών στο παγκόσμιο του taekwondo

Με οκτώ μετάλλια στις αποσκευές της επέστρεψε η εθνική ομάδα ταεκβοντο των κωφών από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Σαμψούντα της Τουρκίας από τις 18-24 Ιουλίου.

Οι αντίπαλοι του Μουστόπουλου στους Ολυμπιακούς του Ρίο

Ο Αντουάν Βαλουά-Φορτιέ είναι ο μοναδικός αθλητής που μετέχει στα -81 κιλά και έχει βρεθεί στο βάθρο των νικητών ενός Ολυμπιακού τουρνουά. Ο Καναδός τζουντόκα ήταν 3ος το 2012 στο Λονδίνο, ενώ και στη διοργάνωση του Ρίο θα τεθεί επικεφαλής προκριματικού ομίλου, λόγω της Ολυμπιακής κατάταξής του (3ος). Ο Ρομάν Μουστόπουλος ολοκλήρωσε τον προολυμπιακό κύκλο στην 9η θέση της κατάταξης, γεγονός που ενδέχεται να τον βοηθήσει όσον αφορά στην κλήρωση (τουλάχιστον του πρώτου γύρου). Την κορυφή της κατάταξης κατέχει ο 25χρονος Αφταντίλ Τσρικισβίλι από την Γεωργία. Στην κατηγορία συμμετέχουν συνολικά 32 τζουντόκα.

Στο Σ.Ε.Π. ο Μπερδέσης

Στο δυναμικό του Σ.Ε.Π. εντάχθηκε ο Τάσος Μπερδέσης, ο οποίος αναμένεται να δώσει και τον πρώτο του αγώνα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε χώρα της κεντρικής Ευρώπης, που τελεί υπό την αιγίδα του συνδέσμου.

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Δείτε τον Βαγγέλη Χατζή να προπονείται στο Λος Άντζελες (βίντεο)

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τον Βαγγέλη Χατζή να προπονείται στο Λος Άντζελες, δίνοντάς μας ταυτόχρονα και το μήνυμα του το οποίο δεν είναι άλλο από το να κυνηγάμε τα όνειρά μας χωρίς όρια. Όπως, άλλωστε, έπραξε και ο ίδιος.

Ο πολεμικός χορός του Bennett και ο πυρρίχιος στο «No Limits 28»

Λίγο πριν ξεκινήσουν οι μάχες της main card του «No Limits 28», η διοργανώτρια, Γεωργία Μπιτάκου, παρουσίασε τον επίσημο καλεσμένο του event, τον Manu Bennett.

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Έδωσε το … παρών ο Βαγγέλης Χατζής στο «No Limits 28»

Βρίσκεται στην Αμερική προκειμένου να πραγματοποιήσει το όνειρό του… Να καταξιωθεί και εκεί στα ρινγκ της πυγμαχίας. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Χατζή, τον μοναδικό μονόχειρα πυγμάχο. Τον άνθρωπο που μας δίδαξε να μην το βάζουμε κάτω και να σπάμε τα όρια που κάποιοι μας θέτουν. Τον άνθρωπο που μας έμαθε να μην παρατάμε τα όνειρά μας, καθώς με τη δύναμη της ψυχής μας μπορούμε να πετύχουμε αυτό που για πολλούς μοιάζει ακατόρθωτο.

Δείτε τι δήλωσαν Νερούτσος και Κυρίμης μετά τη μάχη τους

Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι αυτό που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημήτρη Νερούτσου και του Παναγιώτη Κυρίμη στο ρινγκ του «No Limits 28» (30/7, Κατράκειο θέατρο Νίκαιας). Οι δυο μαχητές αναμετρήθηκαν στο στυλ της πυγμαχίας, με τον νικητή να φορά στη μέση του τη ζώνη της διοργάνωσης.

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Δείτε τι δήλωσαν Ελ Μπρουζίνι και Μανωλάς μετά τη μάχη τους

Ένα πολύ δυνατό και εντυπωσιακό παιχνίδι χάρισαν στο κοινό του «No Limits 28» οι Γιάννης Μανωλάς και Ισμαήλ Ελ Μπρουζίνι. Οι δυο μαχητές, οι οποίοι αγωνίστηκαν για τη ζώνη της διοργάνωσης, έδωσαν πραγματικά μια σπουδαία μάχη, νικητής της οποίας αναδείχθηκε ο Μαρικινός αθλητής.

«Συγχαρητήρια στον Μανωλά που πάλεψε σαν λιοντάρι»

Ένα πολύ καλό και εντυπωσιακό παιχνίδι χάρισαν στο κοινό του «No Limits 28», οι Γιάννης Μανωλάς και Ισμαήλ Ελ Μπρουζίνι. Νικητής αναδείχθηκε ο Μαροκινός αθλητής, ο οποίος φόρεσε και τη ζώνη της διοργάνωσης στη μέση του, ωστόσο το έργο του δεν ήταν εύκολο. Όπως αρμόζει, άλλωστε, σε δυο δυνατούς μαχητές, το παιχνίδι ήταν εντυπωσιακό, καθώς και οι δυο αθλητές τα έδωσαν όλα για τη νίκη.

«Ο Κατεμής απέδειξε πως μπορεί να σταθεί σε μεγάλα event»

Μπορεί να μην κέρδισε, σίγουρα, όμως, του αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια και γενικότερα για την παρουσία του στο ρινγκ. Ο λόγος για τον Δημήτρη Κατεμή, ο οποίος χθες (30/7) ανέβηκε στο ρινγκ του «No Limits 28», όπου αγωνίστηκε απέναντι στον Νίκο Χύσεν.

5-0 ο Καφρίτσας και συνεχίζει…

Χθες (30/7) αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε διοργάνωση του «No Limits» και συγκεκριμένα στο 28ο event, που πραγματοποιήθηκε στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας. Η εμφάνισή του μας εντυπωσίασε και μας έδωσε μια γεύση για το τι μπορεί να κάνει.

Τα αποτελέσματα από τις μάχες του «No Limits 28»

Πολύ δυνατές και εντυπωσιακές μάχες πραγματοποιήθηκαν στο ρινγκ του «No Limits 28», που διεξήχθη χθες (30/7) στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας. Οι αθλητές επιβεβαίωσαν όλους αυτούς που έλεγαν πως πρόκειται για μια δυνατή κάρτα, η οποία θα τους χάριζε μεγάλες συγκινήσεις.

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Όλα έτοιμα για το «No Limits 28»

Η μεγάλη μέρα έφτασε. Σήμερα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Κατράκειο θέατρο στη Νίκαια, όπου και θα διεξαχθεί στο «No Limits 28». Για άλλη μια φορά, η κάρτα αγώνων είναι εντυπωσιακή, με τις δυο αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν να είναι αυτές μεταξύ του Γιάννη Μανωλά με τον Ισμαήλ Ελ Μπρουζίνι και του Πάνου Κυρίμη με τον Δημήτρη Νερούτσο.

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

To ελληνικό τάεκβοντο έχει μέλλον!

Έχοντας στις βαλίτσες της εννέα μετάλλια (1-2-6), δύο πέμπτες θέσεις αλλά και πολλές αγωνιστικές εικόνες από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, επέστρεψε από το Γκρόζνι της Ρωσίας η εθνική μας ομάδα ταεκβοντό νέων ανδρών/νέων γυναικών (U21).

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Αύριο (29/7) η ζύγιση του «No Limits 28»

Στο YAVA Ψυχικού (Κηφισίας και Κατεχάκη) θα διεξαχθεί αύριο (29/7) στις 10:00 η ζύγιση του «No Limits 28», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουλίου στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας.

Ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, τίμησε τον Manu Bennett

Τον διάσημο ηθοποιό, Manu Bennett, τίμησε ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, δίνοντάς του το μετάλλιο της πόλης, προτείνοντάς του, επιπλέον, να γίνει και πρεσβευτής του πολιτισμού της περιοχής.

Δείτε τις αντιπάλους της Μαρίας Πρεβολαράκη στο Ρίο

Η Μαρία Πρεβολαράκη θα είναι η μοναδική εκπρόσωπος της ελληνικής πάλης στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η 25χρονη πρωταθλήτρια εξασφάλισε την παρουσία της μέσω του πρώτου παγκόσμιου προ-ολυμπιακού τουρνουά και θα παλέψει στην κατηγορία των 53 κιλών.

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

«Ο Ηλιάδης αποτελεί φόβητρο για τους αντιπάλους του»

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει για τη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο με το ελληνικό τζούντο να είναι και πάλι συνεπές με το ραντεβού. Ο δις ολυμπιονίκης Ηλίας Ηλιάδης, αλλά και ο Ρομάν Μουστόπουλος, χάλκινος παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωταθλητής Ευρώπης U23 διεκδικούν υπό την καθοδήγηση του εθνικού πολυνίκη προπονητή Νίκου Ηλιάδη την απόλυτη διάκριση. Απομονωμένοι στο προπονητικό κέντρο του Λουτρακίου τα δίνουν όλα για όλα λίγο πριν την αναχώρηση για το Ρίο, στις 29 Ιουλίου.

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Το φωτογραφικό άλμπουμ της συνέντευξης τύπου του «No Limits 28»

Χθες (25/7) πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου του «No Limits 28», που θα διεξαχθεί στις 30 Ιουλίου στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας. Το παρόν έδωσε, εκτός από τους μαχητές που θα ανέβουν στο ρινγκ της διοργάνωσης  και ο Manu Bennett, ο οποίος εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους με την απλότητα, την ευγένεια, την ταπεινότητα και την καλοσύνη του.

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Με άρωμα… Χόλυγουντ η συνέντευξη τύπου του «No Limits»

Με λάμψη από το χόλυνγουντ ολοκληρώθηκε η συνέντευξη του «No Limits 28», που θα διεξαχθεί στις 30 Ιουλίου στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας. Το παρόν έδωσε, όπως αναμενόταν, ο Manu Bennett, ο οποίος εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους με την απλότητα, την ευγένεια, την ταπεινότητα και την καλοσύνη του.

Γνωρίστε από κοντά τον Manu Bennett

Την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τον Manu Bennett μας δίνει το «No Limits». Εκτός από το 28ο event (30 Ιουλίου, Κατράκειο θέατρο Νίκαιας) στο οποίο θα δώσει το παρόν ο διάσημος ηθοποιός, όσοι επιθυμούν μπορούν να τον συναντήσουν, τόσο την Τετάρτη (27/7, 15:00)στο Elysee, στον Ωρωπό, όσο και την Πέμπτη (28/7,23:00)στην καταπράσινη αυλή του club Momix στον Κεραμεικό.

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Ακόμη μια επιτυχία για τον Α.Ο. ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ

Με δυνατό τρόπο έκλεισε η χρονιά για τον .ΑΟ. ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ. Ο σύλλογος των Άνω Λιοσίων συμμετείχε στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα πάλης στην άμμο, που πραγματοποιήθηκε στο Αρτάκι της Χαλκίδας στις 16 Ιουλίου.

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Πιλίδης

Πρωταθλητής Ευρώπης στους παίδες στην κατηγορία των -54 κιλών ελευθέρας πάλης, αναδείχθηκε ο Γιώργος Πιλίδης. Ο νεαρός αθλητής, υπό την καθοδήγηση του Αμιράν Καρντάνοφ, ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου των νικητών στη διοργάνωση που φιλοξενείται από την Τρίτη στη Στοκχόλμη της Σουηδίας. 

Σούλι Άντριαν vs Γιάννης Ασλανίδης στο ρινγκ του «No Limits 28»

Ένα ακόμη πολύ καλό παιχνίδι προστέθηκε στην κάρτα του «No Limits 28», που θα διεξαχθεί στις 30 Ιουλίου στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας.

«No Limits 28»… Στην τελική ευθεία

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για το 28ο event του «No Limits». Στις 30 Ιουλίου, στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, θα πραγματοποιηθούν πολύ δυνατές μάχες, τόσο στο πρώτο αγωνιστικό μέρος, όσο και στην main card, κάτι που γίνεται αντιληπτό βλέποντας τις αναμετρήσεις που έχουν ανακοινωθεί.

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Ντίμο και Μπάτζιο θα αναμετρηθούν «No Limits 28»

Όλο και πιο δυνατό γίνεται το πρώτο μέρος του «No Limits 28», καθώς βλέπουμε πως θα ανακοινώνονται πολύ δυνατές μάχες.  Το νέο, λοιπόν, ζευγάρι που μας έγινε γνωστό αποτελείται από τους Φώτη Μπάτζιο(Νάσος Αργυρόπουλος) και  Ένιο Ντίμο(Νίκος Σφυρίδης).

Τσίκο vs Μπιμπάι στο πρώτο μέρος του «No Limits 28»

Ένα ακόμη δυνατό παιχνίδι ανακοινώθηκε για το «No Limits 28» και συγκεκριμένα για το πρώτο αγωνιστικό μέρος του event.

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

1ο Κύπελλο Ακρόπολης: Αποτελέσματα

Με επιτυχία και… αρκετή ζέστη ολοκληρώθηκε το τριήμερο που μας πέρασε (24-26 Ιουνίου) το 1ο Κύπελλο Ακρόπολης που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων.

Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Τοπιτζής vs Θεοδώρου στο ρινγκ του «No Limits 28»

Μια ακόμη εντυπωσιακή μάχη προστέθηκε στην κάρτα αγώνων του «No Limits 28που θα διεξαχθεί στις 30 Ιουλίου στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας.

Πουρνάρης vs Σαμαρτζίδης σε αγώνα ΜΜΑ στο «Scorpion»

Και αγώνα Μ.Μ.Α. θα έχουν τη χαρά να παρακολουθήσουν οι θεατές του «Scorpion», που θα πραγματοποιηθεί στη Λήμνο και συγκεκριμένα στο KINKY club στις 24 Ιουλίου.