Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Γνωρίστε από κοντά τον Manu Bennett

Την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τον Manu Bennett μας δίνει το «No Limits». Εκτός από το 28ο event (30 Ιουλίου, Κατράκειο θέατρο Νίκαιας) στο οποίο θα δώσει το παρόν ο διάσημος ηθοποιός, όσοι επιθυμούν μπορούν να τον συναντήσουν, τόσο την Τετάρτη (27/7, 15:00)στο Elysee, στον Ωρωπό, όσο και την Πέμπτη (28/7,23:00)στην καταπράσινη αυλή του club Momix στον Κεραμεικό.


Η διοργανώτρια του «No Limits», Γεωργία Μπιτάκου, έπειτα από συνομιλία που είχε μαζί του, μας πληροφορεί πως πρόκειται για έναν υπέροχο άνθρωπο, με ωραία προσωπικότητα, που σίγουρα πρέπει να γνωρίσουμε.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Γεωργίας Μπιτάκου:

«Ένα θα σας πω μετά από κάποιες ώρες συνομιλίας μαζί του :έχω ταξιδέψει πολύ, έχω συνομιλήσει με ανθρώπους από όλες τις κοινωνικές τάξεις και από διάφορα μέρη του πλανήτη ...τόση ευγένεια καλή ενεργεία ταπεινότητα και όμορφη ψυχή δε θυμάμαι ποτέ ήταν η τελευταία φορά που συνάντησα .Όπως έχει πει και ένας φίλος , οι πραγματικά σπουδαίοι άνθρωποι είναι πάντα απλοί ουσιαστικοί γενναιόδωροι και ταπεινοί .

Δεν είναι τυχαίο καθόλου τελικά ότι αυτός ο άνθρωπος, ο Manu Bennett, ήρθε στη χώρα μας για πρώτη φορά αυτή την περίοδο που κάποιες σημαντικές αξίες κοντεύουμε να τις ξεχάσουμε και επειδή έχει τη δύναμη να εμπνέει και να καθοδηγεί εύχομαι μα αγγίξει όσους περισσότερους γίνεται η υπέροχη ενέργειά του! Μπορείτε να τον δείτε από κοντά εκτός από το No Limits φυσικά στα τρία μεγάλα event που οργανώνουμε προς τιμή του :Μεσημεριανό party την ΤΕΤΑΡΤΗ 27/7 15:00 στο Elysee το καλύτερο beach bar της ΑΤΤΙΚΗΣ, στον Ωρωπό για μπάνιο ,extreme θαλάσσια SPOR και πολλές εκπλήξεις και το βράδυ της Πέμπτης 28/7 23:00 είμαστε στην καταπράσινη αυλή του club Momix στον Κεραμεικο εκεί που δημιουργήθηκε μια παγκόσμια καινοτομία με ιδιαίτερα cocktails και Molecular Mixology. Στα event φυσικά σύσσωμη και η ομάδα του No Limits , μαχητές, συντελεστές, χορηγοί επικοινωνίας, χορηγοί .

Την Τετάρτη 10/8 θα είμαστε τη καλντέρα των Φυρών στο Momix της Σαντορίνης!!!!!!
Αξίζει πραγματικά να έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο !!!!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου