Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Όλα όσα διαδραματίστηκαν στο «No Limits 28»

Ένα ακόμα «No Limits» πέρασε στην ιστορία. Ένα ακόμα «No Limits» με δυνατούς και εντυπωσιακούς αγώνες, που σίγουρα ικανοποίησαν όσους βρέθηκαν, πριν από μια εβδομάδα (30/7), στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας.


Ήταν μια διοργάνωση που τα είχε όλα. Διεκδικήσεις ζωνών, νοκ άουτ, ανακοινώσεις για ρεβάνς και… πολεμικούς χορούς.

Ας ξεκινήσουμε, όμως, την ... αναδρομή

Καταρχήν να αναφέρουμε πως το «No Limits 28» ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Muhammad Ali. Αυτού του σπουδαίου αθλητή και ανθρώπου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 3 Ιουνίου. Μετά την αναμέτρηση μεταξύ των Πελούπη και Σαϊνόπουλου, λοιπόν, έπαιξε ένα βίντεο αφιερωμένο στη σημαντική αυτή προσωπικότητα.

Είχαμε, όμως, κι άλλο βίντεο…

Το παρόν με έμμεσο τρόπο στη διοργάνωση έδωσε και ο Βαγγέλης Χατζής. Ο μοναδικός μονόχειρας πυγμάχος, ο οποίος μέσω βίντεο- διότι βρισκόταν στην Αμερική κυνηγώντας το όνειρό του- δήλωσε τη στήριξή του στους αθλητές, αλλά και σε όλους τους Έλληνες, τονίζοντας πως πρέπει να κυνηγάμε τα όνειρά μας, χωρίς να σταματάμε σε όρια, γιατί τα όρια είναι για να τα σπάμε.

Αέρας από Χόλυγουντ

Επιπλέον, αυτή η διοργάνωση είχε και άρωμα Χόλυγουντ, καθώς επίσημος καλεσμένος της ήταν ο Manu Bennett. Πριν, λοιπόν, την διεξαγωγή των αναμετρήσεων της main card, παρουσιάστηκε από τη διοργανώτρια, Γεωργία Μπιτάκου, ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος ξεκίνησε τον χαιρετισμό του εξυμνώντας την πατρίδα μας. Στη συνέχεια δήλωσε πως πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για την χώρα μας και πως πρέπει να πολεμήσουμε γι΄ αυτή, γιατί μας ανήκει.

Επίσης, ο Bennett παρουσίασε στο κοινό τον πολεμικό χορό των Μαορί , κερδίζοντας το χειροκρότημα όσων βρέθηκαν στο χώρο διεξαγωγής. Προς τιμήν του, ο σύλλογος ποντίων Νίκαιας χόρεψε τον πυρρίχιο (πριν τη μάχη μεταξύ των Μανωλά-Ελ Μπρουζίνι) καθώς και δυο μικροί χορευτές τον χορό, μαχαίρια, εντυπωσιάζοντας τον καλεσμένο της διοργάνωσης.

Ας περάσουμε, όμως, στους πρωταγωνιστές της βραδιάς

Μετά, λοιπόν, την παρουσίαση του κ. Bennett άνοιξε η main card με ένα παιχνίδι μεταξύ δυο πολύ καλών και δυνατών αθλητών, που παρόλο το μικρό της ηλικίας τους, έδωσαν ένα πραγματικά καλό θέαμα.  Ο λόγος για την Άννα Μαρία «the gun» και τον Λάμπρο Γαλαντή. Νικήτρια αναδείχθηκε η μικρή αμαζόνα με πλειοψηφική απόφαση, ωστόσο αυτό που πρέπει να κρατήσουμε, δεν είναι το αποτέλεσμα, αλλά το γεγονός ότι πρόκειται για δυο μικρά παιδιά που δίνουν την ψυχή τους για να κάνουν αυτό που αγαπούν. Και αξίζουν συγχαρητήρια και στους γονείς τους που τους στηρίζουν.

Εκτός, όμως, από το συγκεκριμένο παιχνίδι, διεξήχθησαν και άλλοι ωραίοι αγώνες στην main card.


Δημήτρης Πελούπης vs Δημήτρης Σαϊνόπουλος

Ήταν μια πολύ ωραία μάχη παιχνίδι των δυο καλών αθλητών. Και οι δυο μαχητές τα έδωσαν όλα πάνω στο ρινγκ, με αποτέλεσμα ο αγώνας να οδηγηθεί στον extra γύρο, στον οποίο νικητής αναδείχθηκε ο Σαϊνόπουλος.

Δημήτρης Κατέμης vs Νίκος Χύσεν

Ήταν το πρώτο παιχνίδι πυγμαχίας της main card. Νικητής ήταν ο Νίκος Χύσεν με ομόφωνη απόφαση, ωστόσο αξίζουν συγχαρητήρια, εκτός από τον νικητή και στον Κατέμη. Και αυτό γιατί δέχθηκε να αγωνιστεί με ένα πολύ πιο έμπειρο αθλητή από τον ίδιο, παρόλο που του έγινε πρόταση μόλις μια εβδομάδα πριν τη διεξαγωγή του event.

Χρήστος Καφρίτσας vs Johny Toradze

Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, που πραγματοποιήθηκε στο στυλ της πυγμαχίας. Νικητής αναδείχθηκε ο Καφρίτσας με ομόφωνη απόφαση. Ήταν ο πρώτος αγώνας του Πατρινού πυγμάχου στο «No Limits», ο οποίος πλέον έχει δημιουργήσει ρεκόρ 5-0 και του ευχόμαστε να συνεχίσει με τον ίδιο και αυξανόμενο ρυθμό.

Νίκος Agaray vs Κώστας Αγγέλης

Ήταν το νοκ άουτ της βραδιάς. Μια μάχη που πραγματοποιήθηκε στο στυλ του kick boxing στη βαριά κατηγορία. Ο Νίκος Αgaray, ο οποίος από την αρχή μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, πέτυχε ένα εντυπωσιακό νοκ άουτ στον πρώτο γύρο, με αποτέλεσμα να πάρει και τη νίκη.

Δημήτρης Νεούτσος vs Παναγιώτης Κυρίμης

Μια μάχη στο στυλ της πυγμαχίας, όπου ο νικητής θα «κοσμούσε» τη μέση του με τη ζώνη της διοργάνωσης. Έπειτα από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, ο Νερούτσος πήρε τη νίκη με πλειοψηφική απόφαση. Ήταν μια μάχη που σίγουρα θέλουμε να ξαναδούμε. Άλλωστε και η διοργανώτρια, Γεωργία Μπιτάκου, στο τέλος του αγώνα το πρότεινε στους δυο αθλητές.

Γιάννης Μανωλάς vs Ισμαήλ Ελ Μπρουζίνι

Ήταν το τελευταίο παιχνίδι της βραδιάς, όπου ο νικητής θα κέρδιζε και τη ζώνη της διοργάνωσης στο στυλ του kick boxing. Ήθελαν και οι δυο πολύ τη νίκη και έδωσαν και την ψυχή τους για να την κατακτήσουν. Τελικά, μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Ελ Μπρουζίνι. Ήταν μια εντυπωσιακή μάχη, στο τέλος της οποίας η διοργανώτρια πρότεινε και πάλι την ρεβάνς στους δυο αθλητές. Σίγουρα μια μάχη που θέλουμε να ξαναδούμε.


Αυτά, λοιπόν, διαδραματίστηκαν στο «No Limits 28». Σπουδαίες μάχες, εξαιρετικοί αθλητές που σίγουρα άξιζαν το χειροκρότημα του κοινού. Για άλλη μια φορά το «No Limits» πρόσφερε δυνατά συναισθήματα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, μα πάνω απ΄όλα στους μαχητές, οι οποίοι, στερούμενοι πολλά, δίνουν την ψυχή τους για να κάνουν αυτό που αγαπούν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου