Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Έδωσε το … παρών ο Βαγγέλης Χατζής στο «No Limits 28»

Βρίσκεται στην Αμερική προκειμένου να πραγματοποιήσει το όνειρό του… Να καταξιωθεί και εκεί στα ρινγκ της πυγμαχίας. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Χατζή, τον μοναδικό μονόχειρα πυγμάχο. Τον άνθρωπο που μας δίδαξε να μην το βάζουμε κάτω και να σπάμε τα όρια που κάποιοι μας θέτουν. Τον άνθρωπο που μας έμαθε να μην παρατάμε τα όνειρά μας, καθώς με τη δύναμη της ψυχής μας μπορούμε να πετύχουμε αυτό που για πολλούς μοιάζει ακατόρθωτο.


Τον Βαγγέλη Χατζή, λοιπόν, οι περισσότεροι τον μάθαμε μέσα από τη διοργάνωση του «No Limits», όπου η διοργανώτρια, Γεωργία Μπιτάκου, βλέποντας, πρώτα απ΄όλα την ψυχή του και μετά το ταλέντο του, τον έβαλε όχι απλά στην κάρτα αγώνων του event, αλλά και στην οικογένεια του «No Limits».

Στην 28η διοργάνωση ο «Cobra» βρισκόταν στην Αμερική, ωστόσο δεν μπορούσε να λείπει από το event ή καλύτερα δεν μπορούσε να μην δώσει το παρών, έστω και με έμμεσο τρόπο. Έτσι, μέσω ενός βίντεο που προβλήθηκε μετά την μάχη μεταξύ των Κατέμη και Χύσεν, στήριξε του αθλητές που ήταν στην κάρτα αγώνων και έδωσε και το μήνυμά του σε όλους εμάς το οποίο ήταν να μην το βάζουμε κάτω και να σπάμε τα όρια που μας βάζουν. Να έχουμε δύναμη αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και να συνεχίσουμε να παλεύουμε για τα όνειρά μας.

Μεγάλη ψυχή και παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ό, τι κι αν κάνει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου