Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

5 χρόνια διοργανώσεων για τον «Mr. Scorpion»

Πέντε χρόνια μαχητικών διοργανώσεων συμπληρώνονται φέτος για τον κ. Γιώργο Σαριδάκη. Πέντε χρόνια επιτυχημένων events, στα οποία συμμετείχαν σπουδαίοι αθλητές και αθλήτριες. Πέντε χρόνια τα οποία πρόσθεσαν και αυτά το λιθαράκι τους για την προώθηση των μαχητικών αθλημάτων της χώρας μας.


Ο «Mr. Scorpion» εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρετε στο συγκεκριμένο γεγονός, δίνοντας, μεταξύ άλλων, την υπόσχεση πως ο πήχης θα ανεβαίνει συνεχώς.

«Και...κάπως έτσι φτάσαμε στα 5 χρόνια διοργανώσεων μαχητικών αθλημάτων,
προσθέτοντας ένα λιθαράκι στην προώθηση των μαχητικών αθλημάτων τις χώρας μας, προωθώντας πάντα την ευγενή άμιλλα που προσφέρει ο αθλητισμός.

Οποίος έχει μπει στην διαδικασία να κάνει κάθε είδους διοργάνωση ξέρει πολύ καλά τον κόπο που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί ένα event και πόσο προσπαθείς πάντα να ανεβάζεις τον πήχη πιο ψηλά έχοντας αγάπη και μεράκι γι’ αυτό που κάνεις.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας στήριξαν σε αυτά τα πέντε χρόνια πορείας, αθλητές, προπονητές, θεατές χορηγούς , Γιατρούς, διαιτητές, μαθητές κ.α.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην γυναίκα μου Εύη που ακολουθεί την τρέλα μου με τα μαχητικά αθλήματα και χωρίς αυτήν δεν θα γινόντουσαν όλα αυτά.

Τέλος δίνουμε την υπόσχεση ότι κάθε φορά θα συνεχίζουμε να ανεβάζουμε το πήχη πιο ψηλά.
Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο να είναι υγιής και να πραγματοποιεί αυτό που επιθυμεί».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου