Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

«No Limits 28»… Στην τελική ευθεία

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για το 28ο event του «No Limits». Στις 30 Ιουλίου, στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, θα πραγματοποιηθούν πολύ δυνατές μάχες, τόσο στο πρώτο αγωνιστικό μέρος, όσο και στην main card, κάτι που γίνεται αντιληπτό βλέποντας τις αναμετρήσεις που έχουν ανακοινωθεί.


Αναμένεται για άλλη μια φορά μια πολύ δυνατή διοργάνωση, που σίγουρα θα εντυπωσιάσει το κοινό που θα την παρακολουθήσει.

Να θυμίσουμε πως η διοργάνωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του σπουδαίου Muhammad Ali, ενώ το παρόν θα δώσει και ο διάσημος ηθοποιός, Manu Bennett.

Διαβάστε την ανακοίνωση της promoter, Γεωργίας Μπιτάκου:

«Έχουμε ήδη μπει όλη η ομάδα στην τελική ευθεία...οι προπονήσεις των μαχητών μας ολοκληρώνονται, η συγκλονιστική χορογραφία της Ελένης Γιαννοπούλου τελειοποιείται, ο λαμπερός καλεσμένος μας Manu Bennett, ανυπομονεί να ανακαλύψει τη χώρα μας, οι χορηγοί μας ζούνε μαζί μας την αγωνία και την προσμονή, το Κατράκειο επιβλητικό σε λίγες μέρες θα δεχτεί τις πρώτες εργασίες των τεχνικών μας και των τηλεοπτικών συνεργείων, οι δημοσιογράφοι που μας στηρίζουν συμβάλλουν καθοριστικά να διαδοθεί η είδηση και μια εβδομάδα με πολλές εκπλήξεις, party, event , αφίξεις, ξεναγήσεις, μοναδικές εμπειρίες ετοιμάζεται να μπει......όλα αυτά με σκληρή ,ασταμάτητη δουλειά και τη βοήθεια του Θεού πάνω από όλα και όλους!

Τελικά ναι... όλη αυτή η ένταση, η αδρεναλίνη, η ενέργεια στα κόκκινα, το πείσμα για υπέρβαση κάθε δυσκολίας, αξίζει ξανά και ξανά και ξανά δέκα χρόνια τώρα .....αξίζει για εσάς που θα μας δώσετε με την αγάπη και τη στήριξή σας την ενέργεια που θα χρειαστούμε για να σας συμπαρασύρουμε στο δικό μας ανυπέρβλητο κόσμο...εκεί που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ!!!!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου