Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

«Ο Κατεμής απέδειξε πως μπορεί να σταθεί σε μεγάλα event»

Μπορεί να μην κέρδισε, σίγουρα, όμως, του αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια και γενικότερα για την παρουσία του στο ρινγκ. Ο λόγος για τον Δημήτρη Κατεμή, ο οποίος χθες (30/7) ανέβηκε στο ρινγκ του «No Limits 28», όπου αγωνίστηκε απέναντι στον Νίκο Χύσεν.


Αξίζουν πολλά μπράβο στον Κατεμή, όχι μόνο για το γεγονός ότι στάθηκε πολύ καλά κόντρα στον πολύ έμπειρο Χύσεν, αλλά και επειδή δέχτηκε να μπει στην κάρτα αγώνων κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Συγκεκριμένα, του έγινε η πρόταση να αγωνιστεί (λόγο τραυματισμού του αρχικού αντιπάλου του Χύσεν), μόλις μια εβδομάδα πριν τη διεξαγωγή του event και εκείνος, προς τιμήν του, δέχτηκε, παρόλο που δεν είχε τον απαραίτητο χρόνο να προετοιμαστεί κατάλληλα.

Ωστόσο, η παρουσία του, σύμφωνα με τον προπονητή του, Παναγιώτη Πετρίδη, αλλά και όσων είδαν 
από κοντά τη μάχη, ήταν πολύ καλή και σίγουρα το μέλλον είναι ευοίωνο.

Είναι μόλις 18 χρονών και αν συνεχίσει να δουλεύει το ίδιο σκληρά, θα μας απασχολεί για πολύ καιρό ακόμα.

Ο δάσκαλός του, έγραψε συγκεκριμένα:

«Χάσαμε το παιχνίδι άλλα σίγουρα κερδίσαμε πολλά, μόνο που μοιραστήκαμε το ρινγκ με έναν αθλητή του επίπεδου του Νίκου Χύσεν. Ο Jim jim loco (ρινγκ name του Κατέμη) απέδειξε με την πολύ καλή του παρουσία ότι μπορεί, παρά το νεαρό της ηλικίας του, να σταθεί σε μεγάλα event και ότι το μέλλον του ανήκει. Ευχαριστούμε τον χορηγό του αθλητή μας, multi power και τον κ.Κοκκια Μάνο για την πολύτιμη βοήθειά τους!!!».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου