Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

«Συγχαρητήρια στον Μανωλά που πάλεψε σαν λιοντάρι»

Ένα πολύ καλό και εντυπωσιακό παιχνίδι χάρισαν στο κοινό του «No Limits 28», οι Γιάννης Μανωλάς και Ισμαήλ Ελ Μπρουζίνι. Νικητής αναδείχθηκε ο Μαροκινός αθλητής, ο οποίος φόρεσε και τη ζώνη της διοργάνωσης στη μέση του, ωστόσο το έργο του δεν ήταν εύκολο. Όπως αρμόζει, άλλωστε, σε δυο δυνατούς μαχητές, το παιχνίδι ήταν εντυπωσιακό, καθώς και οι δυο αθλητές τα έδωσαν όλα για τη νίκη.


Ιδιαίτερη μνεία, όμως, χρήζει η εμφάνιση του Γιάννη Μανωλά, ο οποίος αγωνιζόταν με σπασμένο πλευρό από τον πρώτο γύρο, κάτι όμως, που δεν το εμπόδισε από το να κυνηγάει τον αντίπαλό του μέχρι το τέλος.

Έδειξε ψυχή μαχητή και του αξίζουν συγχαρητήρια.

Η σειρά, πλέον, είναι στο 1-1 και αναμένουμε να ακούσουμε το πότε θα ανακοινωθεί το τρίτο παιχνίδι.

Ο δάσκαλος του Μανωλά, κ. Θεοφάνους, έγραψε σχετικά με την χθεσινή παρουσία του αθλητή του:

«Δεν κατάφερε να κάνει πολλά πράγματα ο Γιάννης Μανωλάς  χτες στο «No Limits». Χάσαμε αφού το βεβαρυμμένο σώμα από τους τραυματισμούς του περασμένου του αγώνα με τον Oγκανεσιάν του αφαίρεσαν τη μισή ψυχολογία του και τα πιο μεγάλα του όπλα. Ένα σπασμένο πλευρό στο πρώτο γύρο μας χάλασε κάθε πλάνο που είχαμε. Συγχαρητήρια στο αντίπαλο για τη νίκη του, αλλά και στον Γιάννη που μέχρι το τέλος του αγώνα κυνήγησε τον αντίπαλο και πάλεψε σαν λιοντάρι...

Είμαστε πάντα εδώ αντιμετωπίζοντας κάθε πρόκληση..! Πάμε πάντα για καλύτερα πράγματα!».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου