Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

ZMAK MY BEACH: Διατήρησαν τίτλους Gemini & Χασάπης

Στο καινούριο σπίτι του ZMAK, το fighters Park στο Ρέντη, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (2/7) το τρίτο Show του Promotion με τον τίτλο ZMAK MY...BEACH.


Πλέον με βεβαιότητα πως πρόκειται για το καλύτερο Show Pro Wrestling στην Ευρώπη, καθώς εκτός από την πρωτιά στα εισιτήρια (με πάνω από 500 άτομα), το ZMAK MY BEACH προσέφερε πλούσιο θέαμα, ειδικά στο main event που μπορεί να συγκριθεί ακόμη και με Show του WWE, καθώς οι πρωταθλητές GEMINI και οι διεκδικητές SWAT Family έδωσαν ένα μοναδικό ματς για την ζώνη του Tag Team Championship, καθηλώνοντας το κοινό για σχεδόν 25 λεπτά και τους GEMINI υπό το βλέμμα του KRIS KA$$ να παραμένουν πρωταθλητές.

Στο ZMAK MY BEACH είδαμε μοναδικά πράγματα, αν και δεν καταφέραμε να παρακολουθήσουμε τον Πρίγκιπα Βίκτωρα Γ΄ να διεκδικεί την ζώνη από τον Αμπντουλάχ τον «Χασάπη», καθώς ο πρώτος τραυματίστηκε στην προπόνηση και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 2 μήνες. Αν κάποιος πιστεύει πως το Pro Wrestling είναι ψεύτικο, απόδειξη και ο Πρίγκιπας Βίκτωρ του οποίου ευχόμαστε ολόψυχα να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός και να μας δοθεί η δυνατότητα να τον δούμε να διεκδικεί την ζώνη.


Στο αγωνιστικό κομμάτι αφού ο Πρίγκιπας ανακοίνωσε πως δεν μπορεί να αγωνιστεί ο «Χασάπης» ζήτησε έναν αντίπαλο και όπως είπε «θέλω ένα κομμάτι κρέας να το κόψω φέτες»... και έκανε την εμφάνιση του ο ανανεωμένος Αποστόλης Σουβλάκος, ο οποίος επέστρεψε και αν και δεν μπόρεσε, είναι απροπόνητος, να διεκδικήσει την ζώνη... υπόσχεται να το κάνει σε λίγους μήνες... έγινε ο πρώτος performer στην ιστορία του ZMAK που έχει διεκδικήσει τόσο την ζώνη Tag Team Championship, όσο και αυτή του Πρωταθλητή.


Έτσι και οι δύο ζώνες του ZMAK παρέμειναν σε Χασάπη και GEMINI

Πρόσωπο της βραδιάς δεν ήταν άλλο από τον ελληνοαμερικανό μεγιστάνα KRIS KA$$, ο οποίος έκανε την εμφάνιση του ως καλεσμένος του Αποστόλη Σουβλάκου στο Souvlaki City, προσβάλλοντας όμως τόσο τον ίδιο, αλλά και το κοινό, επιδεικνύοντας συνεχώς την δύναμη του χρήματος, άλλωστε κατά την είσοδο του προσέφερε δολάρια στο κοινό, ώστε να το εξαγοράσει.


Ο KA$$ όμως είχε άλλο σκοπό και χρησιμοποίησε την πρόσκληση του Σουβλάκου, ώστε να φέρει τα άνω κάτω στο Show, καθώς αποδείχθηκε ποιος ήταν το αφεντικό του μυστηριώδη κρανοφόρου, ο οποίος είχε αφήσει για 5 μήνες εκτός του Κουνούπη, είχε επιτεθεί στον Πρόεδρο του Prime Νίκο Ανδρέου και έβγαλε εκτός διεκδίκησης ζώνης τον Νεκροθαύτη.

Βέβαια ο Νίκος Ανδρέου είχε λάβει τα μέτρα του αυτή τη φορά και ειδοποίησε άμεσα τους secutity με την εμφάνιση του κρανοφόρου στο ρινγκ, οι οποίοι κύκλωσαν τον μυστηριώδη υπάλληλο του KA$$ και αποκάλυψαν ποιος κρυβόταν από πίσω.


Βγάζοντας του το κράνος το κοινό έμεινε με το στόμα ανοιχτό , καθώς ένας performer του ZMAK , ο Ιωάννης Αφεντούλης (3Β), ήταν αυτός που έσκαβε τον λάκκο των υπολοίπων για χάρη του Αφεντικού των Αφεντικών. Άμεση ήταν η αντίδραση του Κουνπούπη που όρμησε στο ρινγκ επικρατώντας χαμός, τον οποίο ήρθε να βάλει σε τάξη ο Πρόεδρος του ZMAK Πέτρος Πολυχρονίδης. Έτσι ορίστηκε άμεσα αγώνας Tag Team με 3Β & Γεδεών ανάμεσα σε Κουνούπη και Νεκροθαύτη, με το ματς βέβαια να μην τελειώνει ποτέ, καθώς τα πράγματα ξέφυγαν τελείως και είχαμε double dq.


Μια φιλία που κρατούσε χρόνια έσπασε στο ZMAK Champions και ήρθε η στιγμή σε έναν αγώνα Street Fight ο Κουρέας με τον Απόλλωνα να λύσουν τις διαφορές τους χρησιμοποιώντας, σκάλες, καρέκλες και γενικά ότι έβρισκαν μπροστά τους. Νικητής ήταν ο Κουρέας.

Την πρώτη τους εμφάνιση σε μονομαχία στο ρινγκ του ZMAK έκαναν ο Game Boy με τον Αλφρέδο Β΄, με τον ακόλουθο του Πρίγκιπα Βίκτωρ Γ΄ να μην δυσκολεύεται και να νικά σε χρόνο ρεκόρ με την κίνηση της Βασιλικής μπότας.

Ο Σπύρος Λούης δεν είχε αντίπαλο και τον απαίτησε στο ρινγκ επάνω, όμως η αντίδραση του να τα βάλει με τον κο Ζαχαρία, αφεντικό του Βλαδίμηρου, ανάγκασε τον Performer να εμφανιστεί στο ρινγκ με χτυπημένο αυχένα και τραυματισμένο πόδι και να δώσει στον Λούη τον αγώνα του.

Αν και ο Βλαδίμηρος Πεχλιβανίδης έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, έφυγε και πάλι τραυματισμένος στο χέρι.

Μεγάλη βραδιά για την Κρήτη, καθώς οι σύντεκνοι στους αγώνες τους έκαναν το 2-0.


Ο Σήφης Στιβακτάκης νίκησε στο Flag Match τον Elia Cenaj παίρνοντας εκδίκηση για το ξύρισμα, ενώ ο Μανώλης Γαλυφιανάκης αν και τα χρειάστηκε, κατάφερε να επικρατήσει της καταξιωμένης πρωταθλήτριας kick boxing Μαρίας «Iron Barbie» Πανταζή και της Performer του ZMAK Εύας, όμως με το τέλος του ματς η Iron Barbie ξάπλωσε με μια απίστευτη κλωτσιά τον Μανώλη Γαλυφιανάκη παίρνοντας έτσι την εκδίκηση της.

Όσο για το main event και τον τίτλο Tag Team Championship δεν μπορείς να πεις λίγα...ένα από τα καλύτερα ματς παγκοσμίως, καθώς τα spot που προσέφεραν στο κοινό οι Gemini με την SWAT Family, ήταν αντάξια του WWE με το κοινό να μένει με ανοιχτό το στόμα και μάλλον ζητούσε να κρατήσει κι άλλο.

Νικητές οι Gemini οι οποίοι κράτησαν τον τίτλο τους αν και οι SWAT έφτασαν πολύ κοντά, καθώς ο Jimmy SWAT είχε τελικά την βοήθεια από τον Jordan Σαββίδη ο οποίος έφτασε κατευθείαν από το αεροδρόμιο στο ρινγκ του ZMAK.

Το ΖΜΑΚ ανανεώνει το ραντεβού του για τον Οκτώβρη με το ΖΜΑΚ ROYAL, τον Δεκέμβρη με το ONE ZMAK STAND στην Athens Con μπροστά σε 15.000 κόσμο στις 3&4/12, ενώ θα κλείσει το έτος με το Χριστουγεννιάτικο event κάπου μέσα στον Δεκέμβρη.

Αποτελέσματα ZMAK My Beach

– O Κουρέας κέρδισε τον Απόλλωνα
– Ο Αλφρέδος Β’ κέρδισε τον Game Boy
– Ο Σήφης Στιβακτάκης κέρδισε τον Eli Cenaj
– O Σπύρος Λούης κέρδισε τον Βλαδίμηρο
– Ο αγώνας 3B & Γεδεών vs Κουνούπης & Νεκροθάφτης έληξε με double DQ
– Ο Χασάπης κέρδισε τον Τόλη Σουβλάκο (παρέμεινε ZMAK Champion)
– Ο Μανωλιός Γαλυφιανάκης κέρδισε τις Μαρία Πανταζή & Eva
– Οι Gemini κέρδισαν τη SWAT Family (παρέμειναν ZMAK Tag Team Champions)

Δείτε τι είπαν η Μαρία "Iron Barbie" Πανταζή, ο Γιάννης Χλωρός και ο Αλέξανδρος Πετρίδης για την βραδιά στον ZMAK Reporter Elvis

Δείτε τι είπε ο CEO του ZMAK Πέτρος Πολυχρονίδης


Δείτε τις δηλώσεις των performer μετά το τέλος





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου