Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Ακόμη ένας πυγμαχικός αγώνας στο «No Limits 28»: Κυρίμης vs Νερούτσος

Δυο πολλά υποσχόμενοι πυγμάχοι να μετρήσουν τις δυνάμεις τους στο ρινγκ του «No Limits 28», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουλίου στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας. Οι δυο μαχητές που θα τα δώσουν όλα για τη νίκη είναι οι Πάνος Κυρίμης και Δημήτρης Νερούτσος.


Όπως αναφέρει η διοργανώτρια, Γεωργία Μπιτάκου, πρόκειται για δυο αθλητές με ψυχή, με αντίληψη πολεμιστή, πάθος για υπέρβαση και σεβασμό για την τέχνη τους.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο στυλ της πυγμαχίας, στην κατηγορία των 90 κιλών.
Άλλα ένα δυνατό παιχνίδι προστέθηκε στην κάρτα αγώνων του event, η οποία γίνεται όλο και πιο δυνατή.

Διαβάστε την ανακοίνωση της αναμέτρησης:

«Στο No Limits , δεν θα σταματήσω ποτέ να δίνω ευκαιρίες σε μαχητές που έχουν ψυχή, αντίληψη πολεμιστή, πάθος για υπέρβαση, σεβασμό για την τέχνη τους και όλες αυτές τις αξίες που χρειάζονται όλοι πλέον για να κρατηθούν όρθιοι και να μη χάσουν την ελπίδα και κυρίως το σθένος για αντίσταση και ανατροπή! Το No Limits ήταν, είναι και θα παραμείνει το ''φυτώριο'' των αληθινών μαχητών για αυτό πάντα όσοι το παρακολουθούν φεύγουν στο τέλος με δέος και συγκίνηση! Δύο νέοι για τη διοργάνωση , πολλά υποσχόμενοι πυγμάχοι θα πατήσουν στο ring του No Limits, στο Κατράκειο 30/7 και να είστε βέβαιοι ότι ήρθαν για να μείνουν από άξιες σχολές, καταξιωμένων δασκάλων και οι δύο: Πάνος Κυρίμης (Papaiosif Alekos) εναντίον του Δημήτρη Νερούτσου (Αριστοτέλειον) για την κατηγορία των 90 kg......Υπερήφανη και για τους δύο και ανυπομονώ να τους θαυμάσω μαζί σας!!!!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου