Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Η αμαζόνα, Άννα Μαρία «The gun» στο «No Limits 28»

Δεν θα μπορούσε να λείπει από το «No Limits 28» ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του kick boxing. Μια αμαζόνα που έχει κυριαρχήσει στις καρδιές όλων  των φίλων των μαχητικών αθλημάτων. Ο λόγος για την Άννα Μαρία «The gun», την αθλήτρια των «Fighters», που έχει εντυπωσιάσει με την παρουσία της και που σίγουρα θα μας απασχολήσει για πάρα πολλά χρόνια ακόμη.


Η Άννα Μαρία, λοιπόν, θα ανέβει στο ρινγκ του «No Limits 28», όπου και θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Λάμπρο Γαλάντη. Οι δυο μικροί μας μαχητές αναμένεται να δώσουν μια συγκλονιστική μάχη, η οποία σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων όσων βρεθούν στις 30 Ιουλίου στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας.

Ο αγώνας τους θα ανοίξει την επαγγελματική κάρτα του event.

Η ανακοίνωση της promoter, Γεωργίας Μπιτάκου, σχετικά με την συγκεκριμένη μάχη:

«Και το μεγάλο αστέρι του Ελληνικού kick boxing φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει από το No Limits "the vengeance ", όπου, θέση, κατέκτησε άξια με το σπαθί της! ΗAnna maria The gun(Fighters) ,ως γνήσια αμαζόνα, θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον αξιόμαχο και πιστό στην τέχνη του ,που ξέρει να αναγνωρίζει και να σέβεται τους "πολεμιστές" ακόμα και όταν ανήκουν στο αντίθετο φύλο ,Λάμπρο Γαλάντη(Giorgos Psilopatis)!!!!!Η μάχη αυτή θα ανοίξει την επαγγελματική κάρτα 30/7 στο Κατράκειο, μια μάχη ζωντανή διαφήμιση για το συναρπαστικό κόσμο των μαχητών γιατί έτσι διαμορφώνονται άνθρωποι με ψυχή, υπερηφάνια και σθένος !!!Ευχαριστώ τους δυο μαχητές, τους δασκάλους τους και τα περισσότερα συγχαρητήρια στους γονείς που κατευθύνουν στο σωστό δρόμο τα παιδιά τους προκειμένου να γίνουν μια μέρα αξιοπρεπείς, δυνατοί και μάχιμοι πολίτες !!!!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου