Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Δυο ακόμη μάχες στην κάρτα του «No Limits 28»

Όσο πλησιάζουμε στις 30 Ιουλίου, ημερομηνία διεξαγωγής του «No Limits 28», γίνονται γνωστές και οι μάχες που θα διεξαχθούν στο ρινγκ της διοργάνωσης.


Τα δυο παιχνίδια, λοιπόν, που ανακοινώθηκαν από την promoter, Γεωργία Μπιτάκου, και που θα πραγματοποιηθούν στο πρώτο αγωνιστικό μέρος, είναι μεταξύ του Άγγελου Αγγελή και του Αντιρίτη Σούλι, το πρώτο και το δεύτερο μεταξύ του Παρασκευά Καβαλάρη και του Κωνσταντίνου Δουνάμη.

Πρόκειται για μαχητές του αύριο, που θα αγωνιστούν όχι μόνο για τη νίκη, αλλά και με στόχο να παραμείνουν στην … «αγκαλιά» του «No Limits».

Να θυμίσουμε πως το «No Limits 28» θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουλίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας:

«Και με το νέο αίμα του πρώτου αγωνιστικού μέρους στο Κατράκειο 30/7 ,τους μαχητές του αύριο που μπαίνουν στην κορυφαία διοργάνωση της χώρας με στόχο να ...παραμείνουν!!!
Οι φωτό από τη σχολή του δασκάλου Nikos Kritikos με τον αθλητή Άγγελο Αγγελή που θα αγωνιστεί εναντίον του Αντιρίτη Σούλι (Χασαν Χατζη) και απο το sparring στο Glory Club , με τους αθλητές Παρασκευα Καβαλάρη(Michalis Nikitoglou) που θα αγωνιστεί εναντίον του Κωνσταντίνου Δουνάμη (Ioannis Theofanous) και το Δημήτρη Ζαφειρόπουλο(ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ) που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Σταυρο Μυλωνάκο(Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος)...Σίγουρα κανείς δεν πρέπει να χάσει το Ά μέρος (19:30-21:00)».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου