Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Δείτε τι δήλωσαν Ελ Μπρουζίνι και Μανωλάς μετά τη μάχη τους

Ένα πολύ δυνατό και εντυπωσιακό παιχνίδι χάρισαν στο κοινό του «No Limits 28» οι Γιάννης Μανωλάς και Ισμαήλ Ελ Μπρουζίνι. Οι δυο μαχητές, οι οποίοι αγωνίστηκαν για τη ζώνη της διοργάνωσης, έδωσαν πραγματικά μια σπουδαία μάχη, νικητής της οποίας αναδείχθηκε ο Μαρικινός αθλητής.

«Συγχαρητήρια στον Μανωλά που πάλεψε σαν λιοντάρι»

Ένα πολύ καλό και εντυπωσιακό παιχνίδι χάρισαν στο κοινό του «No Limits 28», οι Γιάννης Μανωλάς και Ισμαήλ Ελ Μπρουζίνι. Νικητής αναδείχθηκε ο Μαροκινός αθλητής, ο οποίος φόρεσε και τη ζώνη της διοργάνωσης στη μέση του, ωστόσο το έργο του δεν ήταν εύκολο. Όπως αρμόζει, άλλωστε, σε δυο δυνατούς μαχητές, το παιχνίδι ήταν εντυπωσιακό, καθώς και οι δυο αθλητές τα έδωσαν όλα για τη νίκη.

«Ο Κατεμής απέδειξε πως μπορεί να σταθεί σε μεγάλα event»

Μπορεί να μην κέρδισε, σίγουρα, όμως, του αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια και γενικότερα για την παρουσία του στο ρινγκ. Ο λόγος για τον Δημήτρη Κατεμή, ο οποίος χθες (30/7) ανέβηκε στο ρινγκ του «No Limits 28», όπου αγωνίστηκε απέναντι στον Νίκο Χύσεν.

5-0 ο Καφρίτσας και συνεχίζει…

Χθες (30/7) αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε διοργάνωση του «No Limits» και συγκεκριμένα στο 28ο event, που πραγματοποιήθηκε στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας. Η εμφάνισή του μας εντυπωσίασε και μας έδωσε μια γεύση για το τι μπορεί να κάνει.

Τα αποτελέσματα από τις μάχες του «No Limits 28»

Πολύ δυνατές και εντυπωσιακές μάχες πραγματοποιήθηκαν στο ρινγκ του «No Limits 28», που διεξήχθη χθες (30/7) στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας. Οι αθλητές επιβεβαίωσαν όλους αυτούς που έλεγαν πως πρόκειται για μια δυνατή κάρτα, η οποία θα τους χάριζε μεγάλες συγκινήσεις.

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Όλα έτοιμα για το «No Limits 28»

Η μεγάλη μέρα έφτασε. Σήμερα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Κατράκειο θέατρο στη Νίκαια, όπου και θα διεξαχθεί στο «No Limits 28». Για άλλη μια φορά, η κάρτα αγώνων είναι εντυπωσιακή, με τις δυο αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν να είναι αυτές μεταξύ του Γιάννη Μανωλά με τον Ισμαήλ Ελ Μπρουζίνι και του Πάνου Κυρίμη με τον Δημήτρη Νερούτσο.

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

To ελληνικό τάεκβοντο έχει μέλλον!

Έχοντας στις βαλίτσες της εννέα μετάλλια (1-2-6), δύο πέμπτες θέσεις αλλά και πολλές αγωνιστικές εικόνες από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, επέστρεψε από το Γκρόζνι της Ρωσίας η εθνική μας ομάδα ταεκβοντό νέων ανδρών/νέων γυναικών (U21).

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Αύριο (29/7) η ζύγιση του «No Limits 28»

Στο YAVA Ψυχικού (Κηφισίας και Κατεχάκη) θα διεξαχθεί αύριο (29/7) στις 10:00 η ζύγιση του «No Limits 28», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουλίου στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας.

Ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, τίμησε τον Manu Bennett

Τον διάσημο ηθοποιό, Manu Bennett, τίμησε ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, δίνοντάς του το μετάλλιο της πόλης, προτείνοντάς του, επιπλέον, να γίνει και πρεσβευτής του πολιτισμού της περιοχής.

Δείτε τις αντιπάλους της Μαρίας Πρεβολαράκη στο Ρίο

Η Μαρία Πρεβολαράκη θα είναι η μοναδική εκπρόσωπος της ελληνικής πάλης στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η 25χρονη πρωταθλήτρια εξασφάλισε την παρουσία της μέσω του πρώτου παγκόσμιου προ-ολυμπιακού τουρνουά και θα παλέψει στην κατηγορία των 53 κιλών.

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

«Ο Ηλιάδης αποτελεί φόβητρο για τους αντιπάλους του»

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει για τη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο με το ελληνικό τζούντο να είναι και πάλι συνεπές με το ραντεβού. Ο δις ολυμπιονίκης Ηλίας Ηλιάδης, αλλά και ο Ρομάν Μουστόπουλος, χάλκινος παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωταθλητής Ευρώπης U23 διεκδικούν υπό την καθοδήγηση του εθνικού πολυνίκη προπονητή Νίκου Ηλιάδη την απόλυτη διάκριση. Απομονωμένοι στο προπονητικό κέντρο του Λουτρακίου τα δίνουν όλα για όλα λίγο πριν την αναχώρηση για το Ρίο, στις 29 Ιουλίου.

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Το φωτογραφικό άλμπουμ της συνέντευξης τύπου του «No Limits 28»

Χθες (25/7) πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου του «No Limits 28», που θα διεξαχθεί στις 30 Ιουλίου στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας. Το παρόν έδωσε, εκτός από τους μαχητές που θα ανέβουν στο ρινγκ της διοργάνωσης  και ο Manu Bennett, ο οποίος εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους με την απλότητα, την ευγένεια, την ταπεινότητα και την καλοσύνη του.

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Με άρωμα… Χόλυγουντ η συνέντευξη τύπου του «No Limits»

Με λάμψη από το χόλυνγουντ ολοκληρώθηκε η συνέντευξη του «No Limits 28», που θα διεξαχθεί στις 30 Ιουλίου στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας. Το παρόν έδωσε, όπως αναμενόταν, ο Manu Bennett, ο οποίος εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους με την απλότητα, την ευγένεια, την ταπεινότητα και την καλοσύνη του.

Γνωρίστε από κοντά τον Manu Bennett

Την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τον Manu Bennett μας δίνει το «No Limits». Εκτός από το 28ο event (30 Ιουλίου, Κατράκειο θέατρο Νίκαιας) στο οποίο θα δώσει το παρόν ο διάσημος ηθοποιός, όσοι επιθυμούν μπορούν να τον συναντήσουν, τόσο την Τετάρτη (27/7, 15:00)στο Elysee, στον Ωρωπό, όσο και την Πέμπτη (28/7,23:00)στην καταπράσινη αυλή του club Momix στον Κεραμεικό.

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Ακόμη μια επιτυχία για τον Α.Ο. ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ

Με δυνατό τρόπο έκλεισε η χρονιά για τον .ΑΟ. ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ. Ο σύλλογος των Άνω Λιοσίων συμμετείχε στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα πάλης στην άμμο, που πραγματοποιήθηκε στο Αρτάκι της Χαλκίδας στις 16 Ιουλίου.

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Πιλίδης

Πρωταθλητής Ευρώπης στους παίδες στην κατηγορία των -54 κιλών ελευθέρας πάλης, αναδείχθηκε ο Γιώργος Πιλίδης. Ο νεαρός αθλητής, υπό την καθοδήγηση του Αμιράν Καρντάνοφ, ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου των νικητών στη διοργάνωση που φιλοξενείται από την Τρίτη στη Στοκχόλμη της Σουηδίας. 

Σούλι Άντριαν vs Γιάννης Ασλανίδης στο ρινγκ του «No Limits 28»

Ένα ακόμη πολύ καλό παιχνίδι προστέθηκε στην κάρτα του «No Limits 28», που θα διεξαχθεί στις 30 Ιουλίου στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας.

«No Limits 28»… Στην τελική ευθεία

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για το 28ο event του «No Limits». Στις 30 Ιουλίου, στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, θα πραγματοποιηθούν πολύ δυνατές μάχες, τόσο στο πρώτο αγωνιστικό μέρος, όσο και στην main card, κάτι που γίνεται αντιληπτό βλέποντας τις αναμετρήσεις που έχουν ανακοινωθεί.

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Ντίμο και Μπάτζιο θα αναμετρηθούν «No Limits 28»

Όλο και πιο δυνατό γίνεται το πρώτο μέρος του «No Limits 28», καθώς βλέπουμε πως θα ανακοινώνονται πολύ δυνατές μάχες.  Το νέο, λοιπόν, ζευγάρι που μας έγινε γνωστό αποτελείται από τους Φώτη Μπάτζιο(Νάσος Αργυρόπουλος) και  Ένιο Ντίμο(Νίκος Σφυρίδης).

Τσίκο vs Μπιμπάι στο πρώτο μέρος του «No Limits 28»

Ένα ακόμη δυνατό παιχνίδι ανακοινώθηκε για το «No Limits 28» και συγκεκριμένα για το πρώτο αγωνιστικό μέρος του event.

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

1ο Κύπελλο Ακρόπολης: Αποτελέσματα

Με επιτυχία και… αρκετή ζέστη ολοκληρώθηκε το τριήμερο που μας πέρασε (24-26 Ιουνίου) το 1ο Κύπελλο Ακρόπολης που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων.

Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Τοπιτζής vs Θεοδώρου στο ρινγκ του «No Limits 28»

Μια ακόμη εντυπωσιακή μάχη προστέθηκε στην κάρτα αγώνων του «No Limits 28που θα διεξαχθεί στις 30 Ιουλίου στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας.

Πουρνάρης vs Σαμαρτζίδης σε αγώνα ΜΜΑ στο «Scorpion»

Και αγώνα Μ.Μ.Α. θα έχουν τη χαρά να παρακολουθήσουν οι θεατές του «Scorpion», που θα πραγματοποιηθεί στη Λήμνο και συγκεκριμένα στο KINKY club στις 24 Ιουλίου.

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Επιστρέφει ο Pacquiao

Ο Manny Pacquiao επιστρέφει στην ενεργό στο δεύτερο μισό του 2016. Σύμφωνα με τον Bob Arum το γεγονός της επιστροφής είναι πιο δεδομένο από ποτέ και αυτή προγραμματίζεται για τις 29 Οκτωβρίου ή τις 5 Νοεμβρίου.

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Στο… κλουβί ο Χαχαμίδης

Σε ένα διαφορετικό στυλ από αυτό που τον έχουμε συνηθίσει να αγωνιστεί Λευτέρης Χαχαμίδης. Ο «Mr X» ανακοίνωσε, μέσω του προσωπικού του προφίλ, την επόμενη μάχη του, η οποία θα γίνει στο στυλ των Μ.Μ.Α..

Η αφίσα της μάχης μεταξύ Αγγελη - Agaray

Μετά την ανακοίνωση της μεταξύ τους μάχης, κυκλοφόρησε και η αφίσα του αγώνα τους. Ο λόγος για την αναμέτρηση μεταξύ των Κώστα Αγγελή και Νίκο Agaray.

Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Meshki vs Συμεωνίδης σε αγώνα M.M.A. στο «No Limits 28»

Δεν θα μπορούσε να λείπει το στυλ των Μ.Μ.Α. από την κάρτα αγώνων του «No Limits 28». Σήμερα, λοιπόν, ανακοινώθηκε η μάχη που θα διεξαχθεί στο συγκεκριμένο στυλ και θα γίνει μεταξύ των Romeo Meshki και του Γιάννη Συμεωνίδη.

Ημερολόγιο 2016 ΖΜΑΚ

Το πρόγραμμα για τα events του ΖΜΑΚ που υπολείπονται για το 2016 ανακοίνωσε το promotion. Ενδιάμεσα στα super-shows θα διεξάγονται και ΖΜΑΚ Prime Zone, τα οποία θα έχουν 90 λεπτη διάρκεια και δωρεάν είσοδο για το κοινό (μέχρι εξαντλήσεως των 50 διαθέσιμων θέσεων σε αυτά τα shows).

Highlights ZMAK MY BEACH

Το promo video highlights από το ZMAK MY BEACH ανέβασε το promotion του ΖΜΑΚ στην επίσημη σελίδα του στο Facebook ενημερώνοντας το κοινό πως τον Αύγουστο θα αναρτηθούν όλοι οι αγώνες στο κανάλι του στο youtube.

Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Επιστρέφει το «Boxing Prive»

Μετά το επιτυχημένο πρώτο event, το «Boxing Prive» επιστρέφει και πάλι το Φθινόπωρο στην Αθήνα. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία διεξαγωγής, ούτε και ο χώρος στον οποίο θα πραγματοποιηθεί, ωστόσο αναμένουμε σύντομα περισσότερες πληροφορίες.

Δυο ακόμη μάχες στην κάρτα του «No Limits 28»

Όσο πλησιάζουμε στις 30 Ιουλίου, ημερομηνία διεξαγωγής του «No Limits 28», γίνονται γνωστές και οι μάχες που θα διεξαχθούν στο ρινγκ της διοργάνωσης.

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Σε αγώνες επίδειξης οι Μήσιας, Βεϊσι και Νερούτσος

Αύριο το βράδυ (9/7) οι αθλητές Παύλος Μήσιας, Αρας Βεϊσι και Δημήτρης Νερούτσος θα συμμετάσχουν σε αγώνες επίδειξης επαγγελματικής πυγμαχίας, που θα πραγματοποιηθούν στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας.

Ο Κώστας Αγγελής στο «No Limits 28»

Στο ρινγκ του «No Limits 28» θα ανέβει ο Κώστας Αγγελής. Ο «The tower», όπως είναι το ring name του θα αγωνιστεί στις 30 Ιουλίου στο event κόντρα στον Νίκο Agaray.

Η αφίσα της μάχης Κυρίμης vs Νερούτσος στο «No Limits 28»

Στη δημοσιότητα δόθηκε η αφίσα της μάχης μεταξύ των Πάνο Κυρίμη και Δημήτρη Νερούτσο, που θα διεξαχθεί στο ρινγκ του «No Limits 28», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουλίου στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας.

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Καψιμάλης: "Σε άνοδο ΜΜΑ και Πυγμαχία"

Ο Γιώργος Καψιμάλης. ήταν καλεσμένος, της εκπομπής ''ΟlaSports and VoiceBet'' και του Παρασκευά Μάζη.

Nτοπέ αθλητής του UFC

Μόλις τρεις ημέρες πριν συναντηθούν στο οκτάγωνο ο αγώνας του Τζον Τζόουνς και του Ντάνιελ Κορμιερ ακυρώθηκε!

Στις 15/7 το King Pyros με παρουσιαστές Iron Barbie και Πετρίδη

Στις 15 Ιουλίου στα Ιωάννινα (Κλειστό Λιμνοπούλας) θα λάβει χώρα η επόμενη διοργάνωση 'King Pyrros Fight Night' με την παρουσία τριών σπουδαίων μαχητών.

Στο «Glory of Heroes 3» ο Εξακουστίδης

Στην Κίνα θα ταξιδέψει ο Σταύρος Εξακουστίδης, προκειμένου να ανέβει στο ρινγκ του «Glory of Heroes 3», που αποτελεί μια από τις πιο δυνατές διοργανώσεις της χώρας.

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Αναπτυξιακό πρωτάθλημα πάλης στην Άμμο 2016

Το φετινό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα πάλης στην Άμμο θα διεξαχθεί στα Μάγγανα της Ξάνθης στις 9 Ιουλίου και στα Μεσάγγαλα της Λάρισας στις 9 Ιουλίου σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.Ο.Π.

Τα παιχνίδια που έχουν ανακοινωθεί για το «No Limits 28»

Στις 30 Ιουλίου, στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας, θα διεξαχθεί το 28ο «No Limits». Ένα «No Limits» αφιερωμένο στον σπουδαίο Muhammad Ali. Σε αυτόν τον θρύλο της πυγμαχίας, ο οποίος  έφυγε από την ζωή στις 3 Ιουνίου.

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Στέλιος Μυγιάκης: Ο μόνος χρυσός στην Πάλη

Ο Στέλιος Μυγιάκης γεννήθηκε το Μάιο του 1952 στο Ρέθυμνο αλλά στη παλαιστική κυψέλη του Εθνικού Γ.Σ στην Αθήνα γνώρισε, από τα εφηβικά του χρόνια τη ζωή και τον αθλητισμό. Στο «ταπί» του συλλόγου έμαθε τα μυστικά της ελληνορωμαϊκής στην παρέα του Νίκου Μπίρη, Γιώργου Πετμεζά, Πέτρου Γαλακτόπουλου, Δημήτρη Σάββα, Βασίλη Γανωτή και βεβαίως των αφών Αρκουδέα.

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Η πρώτη αφίσα του «Scorpion 14»

Στη δημοσιότητα δόθηκε η πρώτη αφίσα του «Scorpion 14», που θα διεξαχθεί στις 24 Ιουλίου στη Λήμνο.

Το τηλεοπτικό spot του «No Limits 28»

Στις 30 Ιουλίου θα διεξαχθεί, στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, το «No Limits 28», στο ρινγκ του οποίου, για άλλη μια φορά, θα πραγματοποιηθούν σπουδαίοι αγώνες.

ZMAK MY BEACH: Διατήρησαν τίτλους Gemini & Χασάπης

Στο καινούριο σπίτι του ZMAK, το fighters Park στο Ρέντη, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (2/7) το τρίτο Show του Promotion με τον τίτλο ZMAK MY...BEACH.

Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Η φυσική άσκηση ως μέσο θεραπείας της κατάθλιψης

Τα τελευταία χρόνια έχει μπει ολοένα και με πιο αυξανόμενο ρυθμό στη ζωή μας ο όρος Κατάθλιψη, τα συμπτώματα και οι συνέπειες της. Τόσο η σκληρή καθημερινότητα όσο και η οικονομική κρίση έχουν κάνει τον καθένα από εμάς να έχει να διηγηθεί μια προσωπική ιστορία αναφορικά με την κατάθλιψη που ο ίδιος πέρασε ή ακόμη βιώνει. Ωστόσο αυτό που πρέπει να γίνει σαφές είναι ότι υπάρχουν διακριτά τις περισσότερες φορές όρια από την απλή μελαγχολία ή θλίψη, τη δυσθυμία, την κακή διάθεση έως την κατάθλιψη.

Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

9 τρόποι για να πετύχεις ως αθλητής

Δεν χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας ή Ολυμπιονίκης για να θεωρηθείς επιτυχημένος αθλητής. Ούτε χρειάζεται να έχεις κερδίσει εθνικά ή άλλα μεγάλα πρωταθλήματα και να έχεις στον τοίχο σου κρεμασμένα δεκάδες κύπελλα και μετάλλια για να υποστηρίξεις ότι έφτασες στο μέγιστο την αθλητική σου απόδοση.

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Η αμαζόνα, Άννα Μαρία «The gun» στο «No Limits 28»

Δεν θα μπορούσε να λείπει από το «No Limits 28» ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του kick boxing. Μια αμαζόνα που έχει κυριαρχήσει στις καρδιές όλων  των φίλων των μαχητικών αθλημάτων. Ο λόγος για την Άννα Μαρία «The gun», την αθλήτρια των «Fighters», που έχει εντυπωσιάσει με την παρουσία της και που σίγουρα θα μας απασχολήσει για πάρα πολλά χρόνια ακόμη.

Johny Toradje vs Νίκος Χύσεν στο «No Limits 28»

Με τον Νίκο Χύσεν θα αναμετρηθεί, τελικά, ο Johny Toradje στο ρινγκ του «No Limits 28», που θα διεξαχθεί στις 30 Ιουλίου στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας.

Αλλαγή αντιπάλου για Καφρίτσα στο «No Limits 28»

Δεν θα αγωνιστεί τελικά κόντρα στον Johny Toradje ο Χρήστος Καρφίτσας, καθώς το match making άλλαξε, με σκοπό το καλύτερο θέαμα. Ο αθλητής, λοιπόν, με τον οποίο θα τεθεί αντιμέτωπος στο ρινγκ του «No Limits 28» είναι ο Κώστας Παπαδημητρίου.