Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Η αφίσας της μάχης: Μανωλάς vs El Brouzini στο «No Limits 28»

Το πρώτο poster του «No Limits 28» δόθηκε στη δημοσιότητα. Στην αφίσα απεικονίζονται οι Γιάννης Μανωλάς και Ismail El Brouzini, οι οποίοι θα τεθούν αντιμέτωποι στο ρινγκ της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στις 30 Ιουλίου στο θέατρο «Κατράκειο», στη Νίκαια.

Να θυμίσουμε πως όλοι οι αγώνες, σύμφωνα με ανακοίνωση της promoter, Γεωργίας Μπιτάκου, θα γίνουν προς τιμή του σπουδαίου μαχητή, Muhammad Ali.

Επιπλέον, το παρόν στο event θα δώσει και ο διάσημος ηθοποιός, Manu Bennett.

Διαβάστε την ανακοίνωση της κ. Μπιτάκου:

«Το πόστερ της διοργάνωσης με main fight τη σπουδαία μάχη μεταξύ Γιάννη Μανωλά και Ismail El Brouzini (MA/GR) , καλεσμένο το super star Manu Bennett, διάσημο Crixus, από τη σειρά Spartacus, στο μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο ανοιχτό θέατρο Κατράκειο στη Νικαια, που μας έχει εντάξει στο φεστιβάλ των τριάντα χρόνων του (Σάββατο 30 Ιουλίου).Όλοι οι αγώνες,Κ-1,Muay Thai,MMA,Boxing, που θα ανακοινωθούν προσεχώς θα γίνουν στη μνήμη του Ηγέτη της παγκόσμιας αρένας ,Muhammad Ali! Ο αείμνηστος θρύλος καλούσε τους νέους να μάχονται διαρκώς !("rumble young man rumble") ...

Ακόμα μια διοργάνωση που προετοιμάζεται με ψυχή από όλους, με μοναδικά μηνύματα και διεθνή προβολή της χώρας και του πολιτισμού μας! No Limits γιατί δεν είναι διοργάνωση ...είναι όραμα!

Για το υπέροχο δημιουργικό πάνω στο concept που ζήτησα :Plus Promotion

Photo:  Μανωλά και Brouzini από παλαιότερα No Limits :Taffpictures».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου