Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Τα main fights του «Iron Challenge»

Πολύ δυνατά παιχνίδια θα διεξαχθούν στο ρινγκ του «Iron Challenge», που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Γαλατσίου.


Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής, στην οποία περιλαμβάνονται και τα 6 main fights του event:

«Εντυπωσιακή η κάρτα αγώνων του Iron Challenge!

Ο Iron Mike με την θεαματικότερη μάχη στην ιστορία του kick boxing & 6 main games με κορυφαίους Έλληνες και διεθνείς αθλητές σε αγώνες φωτιά, το Σάββατο 25 Ιουνίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Γαλατσίου

Μια μοναδική βραδιά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιουνίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Γαλατσίου, στο Iron Challenge, την μεγαλύτερη διοργάνωση πολεμικών τεχνών.

Το Iron Challenge εξασφάλισε για τους θεατές, μια εντυπωσιακή κάρτα αγώνων, με κορυφαίους Έλληνες αθλητές από συλλόγους από όλη την Ελλάδα καθώς και πρωτοκλασάτα ονόματα διεθνών αθλητών, που έρχονται αποκλειστικά στη χώρα μας για το κοινό του Iron Challenge. 7 μοναδικοί αγώνες, νέες ιστορίες και πρωταγωνιστές πάνω στο ring, έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κερδίσουν αντιπάλους και θεατές.

Στα -71 κιλά :
Warren Stevelmans (Vos Gym) vs Φλωριάν Μάρκου (Armagos Gym)

Στα -77 κιλά :
Γιάννης Σοφοκλέους (Πολίτης Team) vs Onasis Suzanna (Vos Gym)

Στα -79 κιλά :
Γιάννης Μανώλας (Fight Club Γαλάτσι) vs Ρόμπερτ Ογκανεσυάν (Armagos Gym)

Στα -75 κιλά :
Αλέξανδρος Σέρτσας (Fighters) vs Βαλεντίνος Κυριακίδης (Μαχητές Σκύδρας-ΑΣ Πετραϊκός)

Στα -54 κιλά :
Χαρά Δημητρούλα (Άτρωτος) vs Δέσποινα Καμπέρη (Fighters)

Στα -72 κιλά :
Νίκος Γκίκας (Fight Club Γαλάτσι) vs Χρήστος Αβραμίδης (Α.Σ. Μαχητών Θέρμης)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου