Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Full αγωνιστικό διήμερο για το Fight Club Galatsi στις 25 & 26 Ιουνίου

Έντονη αγωνιστική δραστηριότητα για το Fight Club Galatsi τον Ιούνιο και ιδιαίτερα για τους αθλητές της Ά Κατηγορίας της Theofanous Elite Team σε Ελλάδα κι εξωτερικό.


Έτσι, το Σάββατο 25 Ιουνίου στο IRON CHALLENGE του Μιχάλη Ζαμπίδη 7 αθλητές μας θα συμπεριληφθούν σε pre games και main card. Τα παιχνίδια που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής είναι του Γιάννη “The Brutal” Φεζουλάι εναντίον του Ρομπερτ Ογκανεσυαν του Armagos Team στην κατηγορία των 80 kg  και του Νίκου “The Stealth” Γκίκα εναντίον του Χρήστου Αβραμίδη του Κονδυλάκης Team στην κατηγορία των 72 kg  . Σε Super Fight θα δούμε το Φασομυτάκη Κώστα στην κατηγορία των 72 Kg, ενώ στα pre games τις Φωτίου Θεοδώρα εναντίον της Τσομπάνη Άννας του Α.Σ. ΑΘΛΟΥ ΚΙΛΚΙΣ στα 65kg, Αγαθαγγελίδου Δήμητρα εναντίον της Κυρκώστα Σοφίας του Budo Fighters στα 49 Kg και Πρίφτη Αντωνία εναντίον της Κονταξή Αντιγόνης του Kariotis Team στα 62 Kg.

Την ίδια μέρα στη Ρουμανία και στο Superkombat World Grand Prix θα βρεθεί ο Κλεάνθης Μαυρόπουλος, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Christian Rotar στην κατηγορία των 81 kg σε έναν αγώνα με K1 όρους. Ελληνική αποστολή θα ταξιδέψει μέχρι το Βουκουρέστι  και στο Παλάτι του Κοινοβουλίου, το μεγαλύτερο κτίριο της Ευρώπης και το δεύτερο μεγαλύτερο παγκοσμίως σε μία μεγάλη διοργάνωση. Αναμένονται 15000 θεατές σε ένα φαντασμαγορικό event με δωρεάν είσοδο.

Την Κυριακή 26 Ιουνίου οι Μάριος Πασάι και ‘Αμπι Χοσένης θα ανέβουν στο ρινγκ του Scorpion Night, σε δύο αγώνες που περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον. Για τον Μάριο Πασάϊ είναι η επιστροφή του στα ρινγκ ένα χρόνο μετά την εντυπωσιακή νίκη του απέναντι στο Τσέλα Μάριο στο Iron Challenge, ενώ ο ‘Αμπι Χοσένης κάνει την πρώτη του εμφάνιση σε επαγγελματική διοργάνωση, πολύ καλά προετοιμασμένος και με στόχο, εκτός από μία καλή εμφάνιση, τη νίκη. Ο Μάριος Πασάι θα αγωνισθεί εναντίον του Nτούρου Αχιλλέα στα 70 Kg, ενώ ο Χοσένης Άμπι εναντίον του Κουνοπίδη Γεωργίου στα 75 Kg.

Εισιτήρια διατίθενται στη γραμματεία του Fight Club Galatsi. Για πληροφορίες καλέστε στο 2102915489 ή ενημερωθείτε διαδικτυακά στο www.fightclubgalatsi.gr.





Πηγή: fightclubgalatsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου