Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Τι γνωρίζουμε, μέχρι στιγμής, για το «No Limits 28»

Μετά τη δυνατή - τόσο από άποψη θεάματος, όσο και συγκίνησης - διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στις 23 Απριλίου, το «No Limits» επιστρέφει για να μας κάνει να ζήσουμε παρόμοιες στιγμές. Στιγμές που θα χαραχθούν και πάλι στη μνήμη μας και θα τις θυμόμαστε για πολύ καιρό. Στιγμές γεμάτες πάθος και δύναμη.


30 Ιουλίου, λοιπόν, στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας, θα διεξαχθεί το 28ο event του, που και σε αυτό η promoter, Γεωργία Μπιτάκου, έχει ως στόχο να μας εκπλήξει και να μας καθηλώσει.

Όσο πλησιάζουμε προς την ημέρα διεξαγωγής της διοργάνωσης, όπως είναι φυσικό, δίνονται στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες.

Τι έχουμε μάθει, λοιπόν, μέχρι στιγμής:

  • Αρχικά να αναφέρουμε πως το «No Limits 28» θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του μεγάλου και σπουδαίου Muhammad Ali. Δεν θα μπορούσε, άλλωστε, την χρονιά που «έφυγε» από τη ζωή αυτός ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΥΓΜΑΧΟΣ να μην τιμηθεί η μνήμη του σε μια διοργάνωση μαχητικών αθλημάτων. Είναι το ελάχιστο που θα μπορούσε να γίνει και αξίζουν συγχαρητήρια για την κίνηση αυτή.


  • Επιπλέον, στο event θα δώσει το παρόν ο διάσημος ηθοποιός, Manu Bennett, ο οποίος, μάλιστα, θα έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Πρόκειται για έναν πολύ αγαπητό ηθοποιό, ο οποίος έγινε περισσότερο δημοφιλής από το «Spartacus».


  • Και τώρα θα αναφερθούμε στους μεγάλους πρωταγωνιστές της βραδιάς. Στους μαχητές που θα ανέβουν στο ρινγκ και θα παλέψουν, δίνοντας και την ψυχή τους για τη νίκη και το θέαμα. Σε αυτούς που θα προσπαθήσουν να καθηλώσουν το κοινό που θα παραβρεθεί στο event για να τους παρακολουθήσει.


Τα ζευγάρια, λοιπόν, που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής και που προμηνύουν μια δυνατή κάρτα αγώνων είναι τα ακόλουθα:

Γιάννης Μανωλάς vs Ismail El Brouzini

Τεό Γιαννόπουλος vs Αλέξανδρος Μαραγκάκης

Χρήστος Καρφίτσας vs Johny Toadje

Αντώνης Πολυχρόνης vs Στέφανος Παπαθανασίου

Πάνος Κυρίμης vs Δημήτρης Νερούτσος


Αναμένεται ένα πολύ δυνατό event, που σίγουρα θα ανταμείψει όσους βρεθούν στις 30 Ιουλίου στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου