Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Βράβευση για την Άιντα Αχμέτ από τον δήμαρχο Φυλής

Την πρωταθλήτρια το Α.Ο. ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ τίμησε, την Παρασκευή 17 Ιουνίου, ο δήμαρχος Φυλής, κ.  Χρήστος Παππούς. Η αθλήτρια του συλλόγου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο της πάλης στην άμμο, τόσο στην κατηγορία των νεανίδων στα 60 κιλά, όσο και στων γυναικών.


Η Άιντα Αχμέτ δέχθηκε τις ευχές του κ. Παππού για ανάλογη επιτυχία και στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεανίδων, που θα πραγματοποιηθεί στην Ρουμανία και για το οποίο θα αναχωρήσει στις 21 του μήνα.

Ο δήμαρχος Φυλής απευθυνόμενος στην αθλήτρια είπε:  «Στο πρόσωπό σου θέλω, εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου και των συμπολιτών μας, να τιμήσω όλους τους αθλητές, προπονητές και παράγοντες για τη σπουδαία δουλειά που γίνεται στο Σύλλογο. Μας κάνετε υπερήφανους».

Την αθλήτρια συνόδευαν η πρόεδρος του Α.Ο. ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ, Σοφία Γιώτα, ο προπονητής της, Ανδρέας Χριστοδουλάκης κι ο έφορος και παλιός πρωταθλητής, Χαράλαμπος Καλτουρουμίδης.

Η πρόεδρος του συλλόγου, κ. Σοφία Γιώτα δήλωσε:  «Τα κορίτσια της πάλης γράφουν ιστορία για τη Χώρα και το Δήμο μας, βάζοντας χρόνο με το χρόνο ψηλότερα τον πήχη των προσδοκιών μας. Με τη θέληση και την προσπάθειά τους μας έχουν προσφέρει πολλές συγκινήσεις. Η κατάκτηση της πρώτης θέσης από την Εθνική μας Ομάδα στην Κροατία, αλλά και τριών χρυσών μεταλλίων από τις αθλήτριες του Συλλόγου μας, είναι μια πολύ σημαντική διάκριση εξαιτίας του σκληρού ανταγωνισμού της διοργάνωσης. Ευχαριστούμε το Δήμο Φυλής για την ηθική και υλική του στήριξη».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου