Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

«No Limits 27» : Οι πολεμιστές του φωτός»

Όπως αναμενόταν, το «No Limits» γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τα δέκα χρόνια ζωής του. Οι μάχες που διεξήχθησαν στο 27 event ήταν πολύ δυνατές και καθήλωσαν όσους βρέθηκαν στο κλειστό «Γ. Στεφανόπουλος».


Η promoter, Γεωργία Μπιτάκου, μέσω κειμένου που ανάρτησε στο προσωπικό της προφίλ, αναφέρθηκε στη διοργάνωση του Σαββάτου (23/4), κάνοντας λόγο τόσο για τους μαχητές που ανέβηκαν στο ρινγκ, οι οποίοι έδωσαν πραγματικά την ψυχή τους, όσο και στους ανθρώπους που τη βοήθησαν, προκειμένου να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η διοργάνωση.


Αναλυτικά:


«Είπαν πολλοί ότι ήταν η καλύτερη διοργάνωση του No Limits...και θα συμφωνήσω...σκεφτόμουν λοιπόν γιατί άφησε αυτή την ιδιαίτερη αίσθηση αυτή η διοργάνωση σε όλους όσους την ζήσαμε από κοντά ...και η αιτία δεν είναι μόνο το υψηλό επίπεδο θεάματος και μαχητικότητας που χαρακτήρισαν και τα 8 επαγγελματικά παιχνίδια. Το ήθος ,η αξιοπρέπεια ,ο επαγγελματισμός ,η υπερηφάνεια ,η ευγενής άμιλλα ,η ταπεινότητα ,η ψυχική υπεροχή των 16 μαχητών έκανε τη διαφορά... γιατί ήταν όλοι απόλυτα συγχρονισμένοι στις αρχές και στις αξίες που πρέπει να διέπουν ένα αληθινό πολεμιστή του φωτός !Εάν έβαζα τίτλο μετά τη διοργάνωση θα έγγραφα "No Limits 27 "Οι πολεμιστές του φωτός "...

Συγκινήθηκα πρώτη φορά τόσο πολύ και πρώτη φορά δεν ήθελα να μου μιλάει κανείς για να μη χάνω ούτε ένα στιγμιότυπο από τους αγώνες ...Από την πρώτη μάχη μεταξύ των Κώστα Σαρκίρη και Άγγελο Μάρκου,το στάδιο ξεσηκώθηκε από την έκρηξη, τη δύναμη ,την τεχνική κατάρτιση και τη δίψα για διάκριση των δύο ανήλικων μαχητών ,μια μάχη Muay Thai που τελείωσε με ένα θεαματικό Knock Out...

Στη δεύτερη μάχη Muay Thai ο Αντώνης Πολυχρόνης έδειξε με τον Χρήστο Τσατσάι πλούσιο θέαμα, έντονα μαχητικό πνεύμα και εξέλιξη στην τεχνική και ακολούθησε το τελευταίο παιχνίδι Muay Thai με ένα Τεο Γιαννόπουλο ωριμότερο από ποτέ απέναντι στον εκπληκτικό Δημος Ασημακοπουλος που σίγουρα θα απασχολήσει πολύ στο μέλλον. Για τον Καρούσο , από τους λίγους που ξέρει να κερδίζει το ενδιαφέρον του κοινού από τη στιγμή που ανακοινώνεται αγώνας του ,δεν περίμενα κάτι διαφορετικό ,αγωνιστής ,εργατικός, μάχιμος μέχρι τέλους ,με απόλυτο σεβασμό απέναντι στο νικηφόρο αποτέλεσμα για τον ανερχόμενο Μουστάκη που απέδειξε πως έχει το πείσμα, τη δίψα και την επιμονή που απαιτούνται για διάκριση. 

Η πέμπτη μάχη είναι η επιτομή του "Πολεμιστή του Φωτός"..Ότι και να γράψω για τους δύο αυτούς εκπληκτικούς πυγμάχους θα είναι λίγο ..Ο πιο δύσκολος αντίπαλος μέχρι τώρα για τον Βαγγέλη Χατζή, ο Λαρισαίος Γιάννης Μπιρμπίλης μας κέρδισε όλους όχι μόνο ως αποκάλυψη πυγμαχική αλλά για το αξεπέραστο ήθος και τη σεμνότητα που διαθέτει και που τον οδήγησαν να γονατίσει στο τέλος μπροστά στο φαινόμενο Χατζή το μαχητή σύμβολο τον αθλητή που γεννήθηκε για να καθοδηγεί και να εμπνέει !

Ο Ελληνοτυνήσιος MMA fighter Γιάννης Μπαχάρ είχε δουλέψει πολύ την όρθια μάχη αλλά ελάχιστα στο έδαφος αυτή τη φορά , ενώ ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος που υπερείχε στο έδαφος κατάφερε να τελειώσει κάτω και γρήγορα τη μάχη. Το co -main event, ανάμεσα σε Μάριο Μπλάνα και Γιάννη Μανωλά  θα το ζήλευαν και κινηματογραφικά studio, δεν μπορούσε κανείς να πάρει τα μάτια του από πάνω τους, μας είχαν καθηλώσει με τη δύναμη, την επιθετικότητα, την ένταση ,την έκρηξη και τον ταυτόχρονο σεβασμό που έδειχναν διαρκώς ο ένας στον άλλον! Τους ζητάω ρεβάνς γιατί θέλουμε πολύ να ξαναδούμε αυτή την εκπληκτική μάχη!

 Το τέλος ήταν η αρχή μιας φωτεινής διαδρομής για το Florian Marku!Ο ραγδαίος τρόπος που εξελίσσεται ,η ψυχή που δίνει στην προετοιμασία και στη μάχη ,η ψυχραιμία στην τακτική του, η υψηλή τεχνική του σε συνδυασμό με το πάθος για αυτό που επέλεξε για κάρμα ,θα τον οδηγήσει εκεί που ονειρεύεται είναι βέβαιο ..πώς χαρακτηρίζεται ο μαχητής που αλλάζει αντίπαλο πέντε μέρες πριν τη διοργάνωση και μάλιστα επιλέγει τον πιο δύσκολο αν όχι παλικάρι ...και ο HASAN TOY συγκλόνισε με το επίπεδο την τεχνική την ευφυΐα και τη δύναμη ,μας χάρισαν οι δυο τους θέαμα μοναδικά σπάνιο ,πολύ υψηλών προδιαγραφών..

Και τα pre games ήταν όλα εξαιρετικά και άψογη η συνεργασία με τους δασκάλους. Το φωτεινό μας αστέρι η Annamaria Thegun έδωσε το στίγμα εξάλλου για το τι θα ακολουθούσε! Η πανέμορφη παρουσιάστρια Χρυσάνθη Πατέρου κινήθηκε με απόλυτο έλεγχο και Δωρική λεπτομέρεια με το θάρρος και την πειθαρχία που αρμόζει σε ένα μαχητικό event και οι αριστοκρατικές Angeliki WtzRi και Melpaki Gklava έδωσαν τη δική τους λάμψη στην αρένα της φωτιάς !Εξαιρετικός ο @dy και η ομάδα του στο Bodycombat by YAVA !

Εκπληκτικοί ολοι μου οι συνεργάτες στον ήχο στο φωτισμό ,στη μουσική Γιάννης Οικονόμου), στα promo video Still Stefanos, στις κάμερες Βασίλης Πεντολιρος, Christos Sachbaz, backstage Νόρα Παπαϊωάννου ,στο δημιουργικό και στις μακέτες Χρίστος Ανδριόπουλος s , στη διεύθυνση ροής Έλενα Βουμβάκη, στη διαχείριση κοινού Παναγιώτης Μπιτάκος ,Ράνια Κατσαφάρου , Κώστας Ευαγγελινός, Πέτρος Καραγεωργίου, Άννα Πέππα ,στην ασφάλεια Vicky Siori-Base Safety first και στον backstage συντονισμό Γιώργος Τσαιάς. 

Ευχαριστώ θερμά το γιατρό μας Δημήτρης Μπακιρτζής , τους εξαιρετικούς διαιτητές μας, Στέλιος Θεοδωρίδης, Δροσόπουλος Νίκος,Alkis Buakaw Pappas, Διονύσης Φιλιππόπουλος, της πυγμαχίας εκ μέρους Σ.Ε.Π. Θανασης Τσιμπίδας, Γιωργος Μιχαηλιδης , Χαρης Μιχαηλιδης, Πανος Καταλιακός , Στεφανος Στεφανοπουλος....τους Ηλιας Σεβεν, Ρεγγίνα Περσάνη, Αιμίλιο Γιατζόγλου, Αναστασία Θεοδωρίδου, για τη σταθερή πολύτιμη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια ,τους βαρυσήμαντους χορηγούς μας και κυρίως το χρυσό χορηγό την ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο του Fitness, τα YAVA Fitness Center και όλους τους χορηγούς επικοινωνίας και φίλους δημοσιογράφους που συνέβαλαν στην διάδοση της πληροφορίας! Τον Κώστα Θάνο ,πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, τον Γιώργος Στεφανόπουλο  , πρόεδρο του Επαγγελματικού Συνδέσμου πυγμαχίας και τον Χρήστο Γκάτση  από το Βυζαντινό Target Sport Club, καθώς και το manager, Χρήστο Παπαναγιώτου για την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση τους! Αλλά και τους πολύτιμους φίλους Παναγιώτη Γκίκα και Βάσω Οικονόμου που βοήθησαν στην τελική ευθεία.

Πάνω από όλα ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε ,έδωσε παλμό ,μας εμψύχωσε και κατέστησε για άλλη μια φορά και για δέκατη χρονιά, μοναδική τη διοργάνωση μας!!!

Καθοριστικές για το αποτέλεσμα και πολλές πρωτοποριακές πάντα ιδέες του βασικού πυλώνα του θεσμού ,Σταμάτη Μπιτάκου.

Τελικά όσα εμπόδια και να προκύπτουν όση ψυχή και να φαίνεται πως χάνεις στην υπέρβαση των δυσκολιών ...καταλήγω πάντα πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ!!!No Limits μόνο!!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου