Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Εντυπωσιασμένος ο Στεφανόπουλος από τον Μπιρμπίλη

Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Σ.Ε.Π. σχετικά με την αναμέτρηση των Βαγγέλη Χατζή και Γιάννη Μπιρμπίλη στο «No Limits 27», που διεξήχθη χθες (23/4), στο κλειστό πυγμαχίας, «ΓΙ. Στεφανόπουλος», στο Περιστέρι.


Να θυμίσουμε πως τη μάχη κέρδισε ο Λαρισαίος, Γιάννης Μπιρμπίλης με ομόφωνη απόφαση, ξεκινώντας, έτσι, με το δεξί την επαγγελματική του καριέρα.


Το δελτίο τύπου Σ.Ε.Π. :

«Στην κορυφαία διοργάνωση του επετειακού NO LIMITS που πραγματοποιήθηκε στις 23/4 στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας " Γιώργος Στεφανόπουλος", ο επαγγελματικός αγώνας μεταξύ των πυγμάχων του ΣΕΠ Βαγγέλη Χατζή και Γιάννη Μπιρμπίλη έγινε υπό την αιγίδα του ΣΕΠ.
Ο αγώνας ήταν τεσσάρων γύρων ( 4 Χ 3) και νικητής αναδείχθηκε με ομόφωνη απόφαση των κριτών ο Γιάννης Μιρμπίλης. Την ομάδα των διαιτητών/κριτών που όρισε ο ΣΕΠ για το συγκεκριμένο αγώνα αποτέλεσαν οι εξής:

Διαιτητής: Παναγιώτης Καταλιακός

Κριτές: Θανάσης Τσιμπίδας

Γιώργος Μιχαηλίδης

Χάρης Μιχαηλίδης

Στέφανος Στεφανόπουλος (έλεγχος και σφράγισμα γαντιών)

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα η κ. Μπιτάκου κάλεσε στο ρινγκ τον Πρόεδρο του ΣΕΠ κ. Στεφανόπουλο στον οποίο πρόσφερε τιμητική πλακέτα και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του και την αναβάθμιση που έχει προκαλέσει στο
χώρο της επαγγελματικής πυγμαχίας.

Ο Γ. Στεφανόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη διεξαγωγή του επαγγελματικού αγώνα μεταξύ των επαγγελματιών πυγμάχων Χατζή και Μπιρμπίλη, δήλωσε ότι εντυπωσιάστηκε από την απόδοση του νέου αποκτήματος του ΣΕΠ, του Λαρισαίου Γιάννη Μπιρμπίλη, ωστόσο δήλωσε το σεβασμό του προς το Βαγγέλη Χατζή και τόνισε ότι για το Βαγγέλη Χατζή εξέφρασε το θαυμασμό του πρώτος ο πρόεδρος της EBU, κύριος Λότζιστ, κατά την τελευταία επίσκεψη του στην Ελλάδα.

Επιπλέον ο κ. Στεφανόπουλος ευχαρίστησε την κ Μπιτάκου για την πολυετή προσφορά της στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων, τόνισε ότι η δουλειά της αποτέλεσε έμπνευση για το χώρο και δε δίστασε να πει ότι, αν δεν είχε κάνει εκείνη πριν χρόνια πρώτη την αρχή, ως πρωτοπόρος των μαχητικών σόου να χτίσει αυτό το χώρο του μαχητικού θεάματος, ίσως να μην υπήρχε ό τι ακολούθησε τα επόμενα χρόνια, ίσως να μην υπήρχε ο ΣΕΠ και κατ επέκταση, ίσως να μην υπήρχε η EBU μέσω του ΣΕΠ στην Ελλάδα».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου