Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Παραμένει δυνατή η κάρτα του "No Limits 27 "

Όπως είναι ήδη γνωστό, το πολύαναμενόμενο παιχνίδι μεταξύ Μάρκου και Κακουμπαβα δεν θα πραγματοποιηθει λόγο τραυματισμού του δεύτερου.


Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως ακυρώνεται, αλλά πως αναβάλλεται για κάποιο άλλο No Limits. Σίγουρα πάντως θα τους δουμε κάποια στιγμή στο ιδιο ρινγκ για τρίτη φορά. Άλλωστε διακυβεύεται και ένα στέμμα. Παρόλο, λοιπόν, που ο συγκεκριμένος αγώνας δεν θα πραγματοποιηθει τελικά στις 23 Απριλίου, αυτό δε σημαίνει πως η διοργάνωση χάνει την αίγλη της. Άλλωστε δεν ήταν το μοναδικό παιχνίδι άξιο προσοχής.

Σίγουρα ήταν μια μάχη που συγκεντρωνε όλα τα βλέμματα του φίλαθλου κοινού των μαχητικών αθλημάτων, ωστόσο η διοργανώτρια, Γεωργία Μπιτακου, δεν στήριζε όλο το event στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Έχει δημιουργήσει μια δυνατή κάρτα, που σίγουρα θα ζήλευαν πολλές διοργανώσεις. Έχει καταφέρει να στολισει την κάρτα του "No Limits 27 " με σπουδαία ονόματα του χώρου, που σίγουρα θα δώσουν κ την ψυχή τους στο ρινγκ. Βαγγέλης Χατζής, Γιάννης Μανωλας, Παύλος Μησιας και ο Γιαννόπουλος είναι κάποιοι από τους αθλητές που θα αγωνιστούν στις 23 Απριλίου στο "Γεώργιος. Στεφανοπουλος "στο Περιστέρι. Φυσικά, το παρόν θα δώσει και ο Φλοριαν Μάρκου, του οποίου ο αντίπαλος αναζητείται. Σίγουρα πάντως θα είναι κάποιο μεγάλο όνομα, άξιο να μοιραστεί το ρινγκ με τον αθλητή του Γιώργου Αρμάγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου