Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Του έλειψε το ρινγκ του Φλοριάν Μάρκου

Αν του έλεγες φορά γάντια και πάλεψε, θα το έκανε χωρίς δεύτερη σκέψη. Τόση είναι η ανυπομονησία του να ανέβει στο ρινγκ, στον φυσικό του χώρο. Ο λόγος για τον Φλοριάν Μάρκου, ο οποίος ήταν έτοιμος για… μάχη στη συνέντευξη τύπου του «No Limits 27».

Ο αθλητής του Γιώργου Αρμάγου απείχε πολύ καιρό από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και το πόσο του έλειψε αυτό φάνηκε στη συνέντευξη τύπου. Μπορεί για κάποιους να ήταν λίγο… προκλητικός απέναντι στον αντίπαλό του, Μελέτη Κακουμπάβα, αλλά αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στην επιθυμία και στην ανυπομονησία του να μπει στο ρινγκ και να κάνει αυτό το οποίο αγαπά, που δεν είναι τίποτα άλλο, από το να παλεύει. Θεωρεί το ρινγκ βασίλειό του και σε κάθε μάχη το υπερασπίζεται με την ψυχή του. Και  σε αυτή τη μάχη με τον Κακουμπάβα, διακυβεύεται το στέμμα του.

Πριν τη συγκεκριμένη μάχη, είχε αγωνιστεί και στο F.F.C. 22, που διεξήχθη το Φεβρουάριο στην Αθήνα, όπου κέρδισε τον Marko Adamović, ωστόσο, όπως δήλωσε και ο ίδιος, δεν ήταν ιδιαίτερα δυνατός ο αντίπαλός του. Η μάχη με τον Κακουμπάβα δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνη. Το ξέρει και ο ίδιος, παρόλο που δήλωσε πως ο «nightmare», υστερεί, σε σχέση με εκείνον στην τεχνική και πως έχει μόνο ένα καλό χτύπημα. Γνωρίζει πως ο αγώνας θα είναι δυνατός και πως Μελέτης θα τα δώσει, όπως και εκείνος άλλωστε, πάνω στο ρινγκ.

Αναμένεται, λοιπόν, συναρπαστική μάχη και σίγουρα όλοι θα την παρακολουθήσουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 23 Απριλίου λοιπόν, όλοι στο «No Limits 27», που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό «Γ. Στεφανόπουλος», στο Περιστέρι.


Δείτε το video με τις δηλώσεις του:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου