Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

«Αν θέλουμε οι διοργανωτές να παίρνουν ρίσκα, πρέπει να τους στηρίζουμε»

Μια πολύ σωστή τοποθέτηση μοιράστηκε μαζί μας ο σπουδαίος Γιώργος Στεφανόπουλος, σχετικά με τον τραυματισμό του Μελέτη Κακουμπάβα και ως εκ τούτου και την αναβολή της αναμέτρησής του με τον Φλοριάν Μάρκου στο «No Limits 27», στις 23 Απριλίου.


Ο κύριος Στεφανόπουλος αναφέρθηκε, κατά κύριο λόγο, στη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται οι διοργανωτές-στην προκειμένη περίπτωση η Γεωργία Μπιτάκου- όταν τελευταία στιγμή, έπειτα από τραυματισμό αθλητή, τους αναβάλλεται παιχνίδι και μάλιστα το σημαντικότερο του event.

Επιπλέον τόνισε πως οι διοργανωτές, προκειμένου να παίρνουν ρίσκα και να χαρίζουν στο φίλαθλο κοινό δυνατές αναμετρήσεις, όπως ήταν αυτή των Μάρκου-Κακουμπάβα, πρέπει να έχουν τη στήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά:

«Δε χρειαζεται να ειναι κανεις διοργανωτης για να καταλαβει οτι δεν υπαρχει χειροτερο απο το να σου χαλασει οχι απλα το main event στο παρα ενα, αλλα ο κορυφαιος αγωνας κικ της χρονιας. Οσοι εχουμε κανει διοργανωση - ΟΧΙ ΑΡΠΑΧΤΗ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ!!! το τονιζω, ξερουμε οτι αυτο σημαινει προσωπικο οικονομικο ρισκο, σπασμενα στομαχια, μεγαλο αισθημα ευθυνης, γιατι παιρνεις στην πλατη σου κοσμο που περιμενει να συμμετασχει αλλα και γιατι εκτιθεσαι δημοσια, αρα κρινεσαι, κι ακομα κι αν οργανωνεσαι μηνες πριν, ακομα κι αν εχεις πολυ καλους χορηγους, μπορει να σημαινει και χρεη που αλλα εξοφλουνται μετα απο μερες αλλα μετα απο μηνες και στη χειροτερη... μετα απο χρόνια. Οταν υπαρχουν ανθρωποι στο χωρο οπως η Γεωργία Μπιτάκου που σε τοσο δυσκολες εποχες, που οι χορηγιες ειναι δυσκολοτερες απο ποτε παιρνουν τεραστιο ρισκο, κανουν την υπερβαση για να προσφερουν κορυφαιο θεαμα, όταν συμβαινουν τετοιες απροβλεπτες καταστασεις, το μονο που μπορει να δωσει κινητρο σε ενα διοργανωτη να συνεχισει, ειναι η στηριξη του κοσμου ειδικα στην κακοτυχια. Αν θελουμε οι διοργανωτες να μπορουν να παιρνουν τα ρισκα τους και να εχουν τα αντερα να κανονιζουν τετοιες μαχες οπως Κακουμπαβας- Μαρκου, θα πρεπει κι ο κοσμος των μαχητικων αθληματων να δειχνει αλληλεγγυη και να βαζει πλατη και στην ατυχια. Για να παει αυτος ο χωρος καποτε παρακατω...Το Σαββατο 23 Απριλιου θα ειμαστε ολοι στο NO LIMITS!!! Η καρτα ειναι πολυ δυνατη. Το Ολυμπιακο Σταδιο Πυγμαχιας πρεπει να ειναι καταμεστο ...».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου