Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

«Υπερήφανος για Μπιρμπίλη και Χατζή»

Ο πρόεδρος του Σ.Ε.Π., κύριος Γιώργος Στεφανόπουλος, μέσω μηνύματός του στον προσωπικό του λογαριασμό, αναφέρθηκε στους δυο πυγμάχους, Γιάννη Μπιρμπίλη και Βαγγέλη Χατζή. Οι δυο μαχητές αναμετρήθηκαν στις 23/4 στο ρινγκ του «No Limits 27», με νικητή τον Μπιρμπίλη, έπειτα από μια πολύ δυνατή αναμέτρηση.


Η κίνηση, ωστόσο, του Λαρισαίου αθλητή μετά τη λήξη του αγώνα, να γονατίσει μπροστά στον αντίπαλό του και να του εκφράσει το σεβασμό, καθώς και τον θαυμασμό του που παίζει μποξ με ένα χέρι, εκτός από το χειροκρότημα του κόσμου, έκανε τον κύριο Στεφανόπουλο υπερήφανο για τους δυο αυτούς μαχητές.

Υπερήφανος διότι πρόκειται για δυο παιδιά, που εκτός από καλοί αθλητές, διαθέτουν ήθος που είναι βασικό χαρακτηριστικό, όχι μόνο των αθλητών, αλλά και των ανθρώπων γενικότερα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Βασικό κριτήριο για να γίνει κάποιος πυγμάχος μέλος του Σ.Ε.Π. είναι εκτός από το πυγμαχικό του επίπεδο , το ήθος του. Είμαι πολύ υπερήφανος που αυτά τα δυο παιδιά, ΧΑΤΖΗΣ - ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ είναι πυγμάχοι του Σ.Ε.Π.. Η φωτο τα λέει όλα !!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου