Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Ιδανικό Σάββατο για την «Armagos team»

Δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο το Σάββατο που μας πέρασε (23/4) για την «Armagos team». Δυο διεκδικήσεις και ισάριθμες κατακτήσεις ζώνης από τους αθλητές του συλλόγου, Φλοριάν Μάρκου και Χρήστο Πλασάρη, οι οποίοι έχουν θέσει πλέον πολύ ψηλά τον πήχη.


Ο Φλοριάν Μάρκου, αρχικά, αγωνίστηκε στην διοργάνωση «No Limits 27», που διεξήχθη στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο κλειστό «Γ. Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι. Ο «TNT», όπως είναι το ring name του, αρχικά προετοιμαζόταν για τον Μελέτη Κακουμπάβα, με τον οποίο έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς. Οι δυο μαχητές είχαν αγωνιστεί δυο φορές στο παρελθόν, με τη σειρά να βρίσκεται στο 1-1.

Ωστόσο, λίγες μέρες πριν το event, ο Κακουμπάβας τραυματίζεται και ταυτόχρονα απογοητεύει όλο το φίλαθλο κοινό των μαχητικών αθλημάτων, το οποίο ήθελε να δει το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Είναι μια μάχη που θα θέλαμε κάποια στιγμή να γίνει, καθώς πρόκειται για δυο εξαιρετικούς μαχητές, που αγαπούν το επιθετικό παιχνίδι, κάτι που σημαίνει πως ο μεταξύ τους αγώνας θα ήταν εκπληκτικός.

Μετά, λοιπόν, τη είδηση του τραυματισμού του Κακουμπάβα, υπήρξε κινητοποίηση από τη διοργανώτρια αρχή, προκειμένου να βρεθεί ένας εξίσου αξιόλογος αντίπαλος, ο οποίος τελικά και βρέθηκε. Το όνομά του, Hasan Toy.

Φλοριάν Μάρκου και Hasan Toy αναμετρήθηκαν στο main event της διοργάνωσης, προσφέροντας πραγματικά ένα πολύ καλό θέαμα. Στο τέλος, όμως, ο διαιτητής σήκωσε το χέρι του Φλοριάν Μάρκου και η ζώνη μπήκε στη μέση του.

Τη δεύτερη ζώνη της ομάδα κατέκτησε ο Χρήστος Πλασάρης, ο οποίος αγωνίστηκε, την ίδια μέρα, στο Καζακστάν και συγκεκριμένα στη διοργάνωση «Alash Pride». Αντίπαλός του ο δυνατός Erlan Tleumbetov, ο οποίος σε 4 επίσημους αγώνες είναι αήττητος με 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Να σημειωθεί πως όλες τις αναμετρήσεις του τις κέρδισε με νοκ άουτ. Φαινομενικά, το έργο του Πλασάρη αναμενόταν δύσκολο. Δεν ήταν, όμως, και τόσο.

Ο «Lion Soul» έδειξε κυριολεκτικά ψυχή λιονταριού, κερδίζοντας τον αντίπαλό του με πνιγμό στον πρώτο γύρο, κατακτώντας ταυτόχρονα και τη ζώνη του promotion στην lightweight κατηγορία.
Να σημειωθεί πως αυτός ο αγώνας ήταν ο πρώτος του μετά το τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και που του στέρησε την ευκαιρία να αγωνιστεί και σε μια άλλη μεγάλη διοργάνωση, αυτή του «F.F.C. 22», που πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο στην Αθήνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου