Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Τον Απρίλιο Μάρκου vs Κακουμπάβας

Το παιχνίδι που όλοι ήθελαν να δουν, τελικά θα πραγματοποιηθεί. Ο λόγος για τη μάχη ανάμεσα στον Φλοριάν Μάρκου και τον Μελέτη Κακουμπάβα, οι οποίοι τελικά θα αναμετρηθούν στο ρινγκ του «No Limits 27», που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο.


Η είδηση έγινε γνωστή από την διοργανώτρια, Γεωργία Μπιτάκου, έπειτα από ανακοίνωση που δημοσιοποίησε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι η μάχη που όλοι περιμέναμε ...θα γίνει γεγονός! Σήμερα Παρασκευή 15/1 όπως σας είχα ανακοινώσει θα είχαμε την τελική απάντηση από την πλευρά Κακουμπάβα, που για το καλό όλων όσων αγαπάνε τον κόσμο των μαχητών, ήταν θετική και έτσι με την απόλυτη πλέον συμφωνία και των δύο πλευρών θα έχουμε στα μέσα του Απρίλη την μεγάλη ευκαιρία να ζήσουμε μια κορυφαία στιγμή για τον αθλητισμό.

Ευχαριστώ ολόψυχα τους δύο σπουδαίους μαχητές Φλοριάν Μάρκου και Μελέτη Κακουμπάβα, καθώς και τους εξαιρετικούς δασκάλους τους κ.Γιάννη Κακαράκη και Γιώργο Αρμάγο γιατί συνέναισαν στο να έχει το κοινό μας, που μας κρατάει ζωντανούς δέκα χρόνια τώρα, αυτό ακριβώς που θέλει: Μεγάλες αληθινές μάχες μεταξύ κορυφαίων υπερβατικών ψυχών!!!Μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί το στάδιο και η ημερομηνία ακριβώς για διεξαγωγή που προβλέπεται περί τα μέσα Απριλίου.

Τέλος μια φιλική συμβουλή ως πολύ παλιότερη στο χώρο στους υπόλοιπους διοργανωτές. Τέτοιες δύσκολες μέρες για την πατρίδα και τους εργαζόμενους , αφήστε τον αθέμιτο ανταγωνισμό στην άκρη και σεβαστείτε τις ημερομηνίες.Σε κάθε διοργάνωση δουλεύουν πολλοί άνθρωποι που πρέπει να πληρωθούν όταν τα φώτα κλείσουν, για αυτό να αφήνετε όπως πάντοτε έκανε το No Limits , περιθώριο ενός μήνα τουλάχιστον η μια διοργάνωση από την άλλη για να μην αποδυναμώνουμε τους ήδη εξουθενωμένους οικονομικά οπαδούς μας.Σεβασμός χρειάζεται τίποτε άλλο και ο καθένας από εμάς έχει προ πολλού κριθεί για το τι έχει προσφέρει και ποιο όραμα εξυπηρετεί.

Τέλος η επετειακή διοργάνωση NO LIMITS 27, θα έχει διακριτικό τίτλο ''Δούρειος Ίππος'' και θα είναι απόλυτα συνδεδεμένη με νέα πατριωτική πρωτοβουλία που στόχο έχει να συσπειρώσει όλες τις εναπομείναντες πατριωτικές φωνές που θέλουν να αγωνιστούν για την Ελευθερία της Πατρίδας μας και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Ήρθε η ώρα να βρεθεί και ο Αθλητισμός στις επάλξεις πριν καταστραφεί η χώρα μας ολοσχερώς!!!!

Μαζί με το Σταμάτη Μπιτάκο το 2006 εμπνεστήκαμε την πρώτη τηλεοπτική μαχητική διοργάνωση της χώρας και μετά από δέκα χρόνια συγκινήσεων και περιοδειών σε όλη τη χώρα με τεράστιες επιτυχίες και πρωτόγνωρες ανεπανάληπτες εμπειρίες , ο απολογισμός έγραψε ....πως άξιζε κάθε θυσία αυτή η πολύτιμη για τη ζωή μας διαδρομή!!!!!»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου