Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Έτοιμοι Πρεβολαράκη και Σιμιτσής

Αισιόδοξος παρουσιάστηκε ο Παναγιώτης Βεκρής, μέλος του ΔΣ της ΕΟΦΠ και πρόεδρος της Υγειονομικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας Πάλης, όσον αφορά την πορεία των αθλητών, Μαρία Πρεβολαράκη (πάλη) και Γιώργο Σιμιτσή (Τάε Κβον Ντο).

«Μετά από μία δύσκολη χρονιά, με χειρουργικές επεμβάσεις και μεγάλα διαστήματα αποκατάστασης, οι μετρήσεις και τα εργομετρικά τεστ που κάναμε δείχνουν ότι οι δύο αθλητές έχουν επανέλθει πλήρως.

Τα αποτελέσματα των μετρήσεων είναι καλύτερα από πέρυσι, όπου και οι δύο είχαν κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του αγωνίσματός τους.

Η Μαρία Πρεβολαράκη έκανε ήδη το πρώτο βήμα, πριν από λίγες μέρες, στο διεθνές τουρνουά ''41eme HENRI DEGLANE '' στη Γαλλία, όπου με τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες κατέλαβε την πρώτη θέση. Τον ερχόμενο Απρίλιο στο πρώτο προ-ολυμπιακό τουρνουά, θα διεκδικήσει την πρόκριση της για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Συνάμα ο Γιώργος Σιμιτσής, ο καλύτερος Έλληνας αθλητής του Τάε Κβον Ντο φέτος, σύμφωνα με την παγκόσμια κατάταξη θα διεκδικήσει την πρόκριση νωρίτερα, τον Ιανουάριο.
Παρακολουθώ τους αθλητές χρόνια και βλέπω ότι είναι σε τέλεια φυσική και ψυχολογική κατάσταση, έχοντας αφήσει πίσω τους μία πολύ δύσκολη χρονιά και είναι πλέον έτοιμοι να πάρουν την πρόκριση για την Ολυμπιάδα».



















Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου